Pludmales volejboliste Anija Ozoliņa uzvar otrajā CEV Nāciju kausa posmā

1

Rīgā, 18. un 19. maijā, O-Sands pludmales volejbola āra laukumos, īpaši vasarīgos laikapstākļos norisinājās CEV Nāciju kausa 2024 nacionālās atlases 2. kārta. Atlases sacensībās cīnīties turpināja 4 komandas sievietēm un 6 komandas vīriešiem.

Sieviešu konkurencē otrās kārtas finālā spēlēja Ventspils olimpiskās vienības sportiste Anija  Ozoliņa, kopā ar Aneti Namiķi, kuras  ar 2:0 (21:11; 22:20) uzvarēja Ozoliņu un Skrastiņu. Pēc divām atlases kārtām pirmajā vietā ir Anija Ozoliņa un Anete Namiķe, kuras izcīnījušas 10 punktus. Otrajā vietā ar 7 punktiem atrodas Ozoliņa/Skrastiņa, bet trešajā vietā  ar 4 punktiem Brailko/ Vildere un Ēbere/Konstantinova.

Atlases sacensībās piedalās 4 komandas sievietēm, 6 komandas vīriešiem, izspēlējot divu dienu turnīru, komandas izcīna vietas un punktus. Pēc trešās atlases kārtas summē kopā visos 3 turnīros iegūtos punktus, lai noskaidrotu kuras divas komandas katrā no dzimumiem iegūs tiesības pārstāvēt Latviju Olimpiskās kvalifikācijas turnīrā, kas no 13. līdz 16. jūnijam norisināsies Jūrmalā.

Nākamā un arī noslēdzošā atlase 3. kārta notiks no 25. līdz 26. maijam Jūrmala, Majoru pludmales stadionā.

Apsveicam ar gūto panākumu!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture