Deju koncerts “Vasarai pa pēdām” bērnu pilsētiņās

1

Svētdien, 9. jūnijā, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” notiks horeogrāfes Marijas Keserovskas vadītās  “Marijas deju studijas” sezonas noslēguma deju koncerts “Vasarai pa pēdām”. Koncerta atklāšanā Bērnu pilsētiņā piedalīsies arī viesi – deju studija “Deguntiņš uz augšu” (vadītāja Svetlana Grundmane).

“Dejosim mūsu sezonas labākās dejas, ar kurām esam uzstājušies gan mūsu izrādē “Augšupceļš”, gan sezonas deju sacensībās, pasākumos un konkursos!”, saka kolektīva vadītāja Marija.

“Marijas deju studija” jau kopš 2017. gada ir aktīvs deju kolektīvs, kas ir guvis lielus panākumus, aktīvi piedaloties dažādos pasākumos ne tikai Ventspilī, bet arī citās Latvijas pilsētās, piemēram, Smiltenē, Tukumā, Rīgā, Talsos un citviet. Uzstājušies arī ārpus Latvijas. Aizvadītajā sezonā deju studijas audzēkņi ar panākumiem piedalījušies vairākos deju konkursos – Starptautiskajā horeogrāfijas festivālā “Terpsihora”, vērienīgākajā deju pasākumā “Best Show”, konkursā “Dance fest” un citos.

Šo bezmaksas pasākumu ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības atbalstu organizē Ventspils Kultūras centrs.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture