Dr. Tarasovs starptautiskā kongresā papildinājis zināšanas ginekoloģiskajā ķirurģijā

1

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Dzemdību un Ginekoloģijas nodaļu valdītājs, ginekologs Dr.Sergejs Tarasovs piedalījies starptautiskā ginekoloģijas ķirurgu konferencē “Gynitaly24”, kas no 28. līdz 31. maijam norisinājās Salerno pilsētā Itālijā.

Kongress, kas pulcēja pasaules ekspertus, galvenokārt tika veltīts aktualitātēm, kas saistītas ar mazinvazīvām laparoskopiskajām operācijām operatīvajā ginekoloģijā. Kongresa ietvaros notika gan lekcijas, gan arī reālas operācijas, kur mūsdienīgās pieejas praktiski demonstrēja pasaules vadošo ginekoloģisko klīniku speciālisti.

Dr. Tarasovam kopā ar slimnīcas komandu pēdējo gadu laikā izdevies pilnveidot ginekoloģisko pakalpojumu ambulatoro daļu – speciālistu pieņemšanas un pakalpojumus, tai skaitā palielinot ambulatoro pieņemšanu apjomu, kas ir pamatā arī savlaicīgai diagnostikai un visa ginekoloģiskā profila attīstībai.

Ventspils slimnīcā tiek veiktas plaša spektra ginekoloģiskās operācijas – gan ar mazinvazīvo laparoskopisko pieeju, gan atvērtā tipa operācijas, gan ar vaginālo pieeju, kā arī visu veidu mazās ginekoloģiskās operācijas.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture