Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils domes administrācija"

Atļauja nepieciešama, ja Ventspils pilsētas simboliku (logotipu) plānots izmantot gan komerciāliem (suvenīriem, preču zīmēm, vimpeļiem, kalendāriem u.c. produkcijai), gan nekomerciāliem mērķiem. Atļauja apliecina personas tiesības lietot Ventspils pilsētas simboliku Ventspils valstspilsētas pašvaldības noteiktajā laikā un veidā.

1. Iesnieguma iesniegšana
Jebkurai personai, kas realizē izstrādājumus ar Ventspils pilsētas simboliku, ir pienākums izstrādājumu realizēšanas vietā nodrošināt Atļaujas oriģināla vai tās kopijas atrašanos, kas jāuzrāda pēc kontrolējošo amatpersonu pieprasījuma. Izsniegtā Atļauja apliecina personas tiesības lietot Ventspils pilsētas simboliku Ventspils valstspilsētas pašvaldības noteiktajā laikā un veidā.

Atļaujas saņemšanai persona iesniedz aizpildītu iesnieguma formu personīgi, nosūtot pa pastu vai elektroniskā veidā. Iesniegumam pievieno izstrādājuma skici vai etalona paraugu.

2. Iesnieguma izskatīšana
Iesniegumu atļaujas saņemšanai Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” Ekonomikas un iepirkumu nodaļa izskata 7 darba dienu laikā un pieņem lēmumu par:
1) atļaujas izsniegšanu;
2) atteikumu izsniegt Atļauju;
3) iesnieguma atstāšanu bez virzības līdz precizējumu iesniegšanai. Termiņš precizējumu iesniegšanai nav ilgāks par 30 dienām no lēmuma pieņemšanas dienas. Septiņu darba dienu laikā pēc precizējumu iesniegšanas nodaļa pieņem lēmumu par Atļaujas izsniegšanu vai atteikumu izsniegt Atļauju.

3. Pakalpojuma saņemšana
Atļauju Ventspils pilsētas simbolikas (logotipa) lietošanai saņem klātienē Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” Ekonomikas un iepirkumu nodaļā, pa pastu uz iesniegumā norādīto adresi vai uz elektronisko pastu ar drošu e-parakstu.

Ekonomikas un iepirkumu nodaļas vadītāja izdoto administratīvo aktu vai faktisko rīcību var apstrīdēt Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils domes administrācija" vadītājam Administratīvā procesa likuma noteiktajā kārtībā.

Nosaukums:

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils domes administrācija"

Reģistrācijas numurs:

90000051970



Pakalpojumu kanāli:


Tālruņa zvans

63601191

E-adrese

_default@40900038010

Pakalpojuma sniedzēja atrašanās vieta

Vispārējā nodaļa

Adrese

Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601

Darba laiki

Pirmdiena: 08:00 - 18:00

Otrdiena: 08:00 - 17:00

Trešdiena: 08:00 - 17:00

Ceturdiena: 08:00 - 17:00

Piektdiena: 08:00 - 16:00

Sestdiena: Slēgts

Svētdiena: Slēgts

Pasts

Ventspils valstspilsētas pašvaldība

Adrese

Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture