Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils domes administrācija"

Atļaujas izsniegšana juridiskai vai fiziskai personai, kura reģistrējusi saimniecisko darbību, un vēlas kļūt par ielu tirdzniecības organizatoru pašvaldības iekārtotās vai ar pašvaldību saskaņotās publiskās vietās.

1. Iesnieguma iesniegšana
Ielu tirdzniecības atļaujas saņemšanai tirdzniecības dalībniekam Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” Vispārējā nodaļā jāiesniedz iesniegums un tam klāt jāpievieno šādi dokumenti:
a) saskaņojums ar nekustamā īpašuma īpašnieku vai tiesisko valdītāju – privātpersonu – vai valsts īpašumā esošā nekustamā īpašuma valdītāju par paredzēto tirdzniecību, ja tirdzniecība tiks veikta minētajā nekustamajā īpašumā;
b) saskaņojums ar pasākuma rīkotāju par tirdzniecības veikšanu pasākuma norises laikā un vietā, ja tirdzniecība paredzēta attiecīgā pasākuma norises laikā un vietā, izņemot gadījumu, ja pasākuma rīkotājs ir attiecīgās administratīvās teritorijas pašvaldība vai tās dibināta iestāde;
c) visu tirdzniecības vietu novietņu kopējo skici, kuru ir saskaņojis nekustamā īpašuma īpašnieks vai tiesiskais valdītājs (nav nepieciešams, ja ielu tirdzniecība paredzēta publiska pasākuma laikā, kuru pasākuma organizators saskaņojis ar pašvaldību vai tā rīkotājs ir pašvaldība);
d) krāsainas visu tirdzniecības vietu aprīkojumu vizualizāciju vai foto fiksāciju, kas tās attēlo no nozīmīgākajiem skatu punktiem, ar norādītiem tirdzniecības vietu aprīkojumu elementu gabarītizmēriem un materiālu aprakstu (nav nepieciešams, ja ielu tirdzniecība paredzēta publiska pasākuma laikā, kuru pasākuma organizators saskaņojis ar pašvaldību vai tā rīkotājs ir pašvaldība);
e) tirdzniecības dalībnieku saraksts.

2. Pakalpojuma apmaksa
Nodevas apmērs tirdzniecības veidiem noteikts Ventspils pilsētas domes 2014. gada 20. jūnija saistošajos noteikumos Nr. 7 “Par pašvaldības nodevām Ventspils pilsētā” (sk. sadaļu “Cita informācija” – “Normatīvie akti”).

Samaksu var veikt izmantojot bezskaidras naudas norēķinus uz sekojošiem rekvizītiem:
Saņēmējs: Ventspils valstspilsētas pašvaldība;
Reģistrācijas numurs: 40900038010;
Banka: AS “Luminor Bank”;
Bankas kods: NDEALV2XXXX;
Konta numurs: LV57RIKO0002930064402;
Maksājuma mērķī jānorāda ielu tirdzniecības organizēšanas vietas adrese un laika periods par kuru tiek apmaksāta ielu tirdzniecība.

3. Pakalpojuma saņemšana
Ielu tirdzniecības organizēšanas atļauju saņem klātienē Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes “Ventspils domes administrācija” Ekonomikas un iepirkumu nodaļā, pa pastu uz iesniegumā norādīto adresi vai uz elektronisko pastu ar drošu e-parakstu.

Ekonomikas un iepirkumu nodaļas vadītāja izdoto administratīvo aktu vai faktisko rīcību var apstrīdēt Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes "Ventspils domes administrācija" vadītājam Administratīvā procesa likuma noteiktajā kārtībā.

Nosaukums:

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils domes administrācija"

Reģistrācijas numurs:

90000051970



Pakalpojumu kanāli:


E-pasts

[email protected]

E-adrese

_default@40900038010

Tālruņa zvans

63601191

Pakalpojuma sniedzēja atrašanās vieta

Vispārējā nodaļa

Adrese

Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601

Darba laiki

Pirmdiena: 08:00 - 18:00

Otrdiena: 08:00 - 17:00

Trešdiena: 08:00 - 17:00

Ceturdiena: 08:00 - 17:00

Piektdiena: 08:00 - 16:00

Sestdiena: Slēgts

Svētdiena: Slēgts

Pasts

Ventspils valstspilsētas pašvaldība

Adrese

Jūras iela 36, Ventspils, LV-3601

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture