Kārlis Pauls Lasmanis startēs Eiropas kausa 3×3 basketbolā kvalifikācijas turnīrā

1

15. un 16. jūnijā Bukarestē notiks Eiropas kausa izcīņas (čempionāta) kvalifikācijas turnīrs sieviešu un vīriešu izlasēm, kurā piedalīsies arī Latvijas komandas. Latvijas vīriešu izlases 3×3 basketbola komandas sastāva spēlēs Ventspils olimpiskās vienības sportists Kārlis Pauls Lasmanis, kopā ar Kristapu Gludīti, Franci Lāci un Zigmāru Raimo.

Pirmajā posmā komandas sadalītas divās grupās, kurās izspēlēs apļa turnīrus. Latvijas komanda sestdien plkst.12:50 tiksies ar Lielbritānijas komandu, plkst.16:55 ar Slovēnijas izlasi, bet svētdien plkst.13:40 ar Rumānijas vienību.

Otrajā grupā spēlēs Grieķijas, Gruzijas, Izraēlas un Melnkalnes izlases. Grupu uzvarētāji iekļūs pusfinālā, 2. un 3. vietas ieguvēji svētdien savā starpā cīnīsies ceturtdaļfinālā (A2-B3, B2-A3). Pusfinālu uzvarētāji iegūs ceļazīmes uz finālturnīru (finālspēle nav paredzēta).

Eiropas vīriešu kausa izcīņas finālturnīros Latvija kopš 2017. gada bijusi pārstāvēta regulāri, izlaižot tikai 2021. gadu. Četras reizes izcīnītas medaļas – zelts (2017), sudrabs (2018, 2022) un bronza (2023).

Spēles būs iespējams vērot tiešraidē FIBA 3×3 “YouTube” kanālā.

Novēlam veiksmi Kārlim un Latvijas izlases komandai!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture