Sveikti uzvarētāji fotokonkursā “Mazulis sagaida pavasari Ventspilī”

1

Īsi pirms Līgo svētkiem, 21. jūnijā, notika programmas “Ventspils – mazulim draudzīga pilsēta” ietvaros organizētā fotokonkursa  “Mazulis sagaida pavasari Ventspilī”  uzvarētāju apbalvošanas pasākums.

Noslēdzoties pavasara fotokonkursam un izvērtējot saņemtās vairāk kā 20 fotogrāfijas, žūrijas komisijas visaugstāko novērtējumu saņēma  tēta Naura iesūtīta fotogrāfija ar meitiņu Adriju pie strūklakas – Lietussargs, otro vietu ieguva māmiņas Jūlijas iesūtītā fotogrāfija, kurā  meitiņa Gabriela bauda krāsaino pavasari Bērnu pilsētiņā,  savukārt godalgoto trešo vietu ieguva māmiņa Krista ar dēliņu pie vienas no Ventspils simboliem – govs Ceļotājas.

Konkursa organizatori izsaka pateicību visiem konkursa dalībniekiem par skaistajām bildēm un atsaucību, kā arī aicina, baudot vasaru Ventspilī, uzņemt skaistākos mirkļus ar mazuli un piedalīties vasaras fotokonkursā.

Vasaras fotokonkursā  tiek aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem vecumā līdz 3 gadiem (ieskaitot), iesūtot fotogrāfijas līdz pat augusta beigām uz e-pastu [email protected]. Fotokonkursa noslēgumā pirmo 3. vietu ieguvēji saņems pašvaldība sarūpētās naudas balvas un dāvanu karti Ūdens piedzīvojumu parka apmeklējumam visai ģimenei.

Informāciju par aktualitātēm un jaunumiem atradīsiet pašvaldības portālā  https://www.ventspils.lv  sadaļā “Mazulim draudzīga pilsēta”, mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv/, kā arī “Ventspils – mazulim  draudzīga pilsēta” Facebook lapā.

4

Autors: Ventspils Sociālais dienests


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture