Aicina piedalīties Pilsētas svētku noformējuma veidošanā

1

Ventspils pašvaldība ik gadu rūpējas par to, lai pilsētas iedzīvotājiem un viesiem radītu patīkamu un pacilātu noskaņu dažādu svētku gaidīšanas laikā. Jūlija beigās, gaidot Ventspils Pilsētas svētkus, kas norisināsies no 2. līdz 4. augustam, abi Ventas krasti tiek rotāti ar īpašiem dekoriem. 

Šogad Lielajā laukumā plānots uzstādīt Ventspils karogus un dzimšanas dienas gadaskaitļus “734”, kā arī jaunu, vēl nebijušu dekorāciju – vairākas lodes formas bumbas ar ventspilnieku vēlējumiemsavai pilsētai!

Lai Ventspils dzimšanas dienu sagaidītu ar labām domām un vārdiem, Lielajā laukumā plānots uzstādīt 734. dzimšanas dienas gadskaitli un lielizmēra bumbas ar ventspilnieku vēlējumiem savai pilsētai. Ikviens ventspilnieks ir aicināts piedalīties dekoru veidošanā līdz 12. jūlijam ierakstot savas sajūtas, domas un novēlējumus ANKETĀ.  Sirsnīgākās, orģinālākās un asprātīgākās ventspilnieku atbildes varēsim izlasīt uz Lielā laukuma Pilsētas svētku dekora.  

Šogad Ventspils pilsētas svētki tiks aizvadīti ar daudzveidīgām kultūras, mākslas un sporta norisēm, spilgtiem muzikāliem pasākumiem un aizraujošām izklaidēm, ko papildinās spilgts vizuālais svētku noformējums.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture