Jāņu pasākums Reņķa dārzā

Jautājums uzdots: Jautājums, kas uzdots laikrakstā “Ventas Balss” 04. jūlijs

Jāņu pasākums Reņķa dārzā šoreiz bija zem katras kritikas! Solīto divu stundu vietā uzvedums ilga tikai 50 minūtes. Atlikušo laiku cilvēki sēdēja, gaidīja un nevarēja saprast, vai būs turpinājums vai sāksies balle. Otrkārt, Reņķa dārza pasākumos trūkst sēdvietu. Nu nevar gados vecāki cilvēki, kādi pārsvarā ir šo pasākumu apmeklētāji, nostāvēt divas stundas. Tūlīt būs šlāgermūzikas koncerts, un gribēšu redzēt, vai būs pietiekoši daudz krēslu, kur apsēsties, vai būs tāpat kā pagājušajā reizē, kad krēslus steidza nest vēl tad, kad koncerts bija jau sācies,, un tāpat visiem nepietika, kur apsēsties. Ja mums būtu kārtīga estrāde, tad tā nenotiktu.


  • Ventspils valstspilsētas pašvaldība

    Atbilde: Ventspils valstspilsētas pašvaldība 04. jūlijs

    Kultūras centrs

    Līgo vakara joku izrādes tapšanā nebija iesaistīti profesionāli aktieri, bet gan mūsu pilsētas dziedātāji, dejotāji un sportisti. Materiāla radošajā iestudēšanas procesā izrādes hronometrāža mainījās un tika pielāgota tā dalībnieku spējām, kā arī sekots līdzi, lai saturs nezaudē dinamiku. Šis bija iestudējums vienai unikālai reizei, līdz ar to iepriekš bija grūti konstatējams pirmizrādes kopgarums. Laika posmā starp izrādes beigām un balles sākumu bija paredzēti tehniskie darbi, demontējot no skatuves izrādes dekorācijas un sagatavojot mūziķu grupai nepieciešamo skaņas tehniku un mūzikas instrumentus. Paralēli tikai aizdegts lielais svētku ugunskurs, skanēja fona mūzika un darbojās tirdzniecība. Bija iespēja baudīt arī citas aktivitātes.
    Diemžēl katram apmeklētājam sēdvietu nevaram nodrošināt, paredzot, ka Reņķa dārza zaļa zonā ir iespēja izklāt līdzpaņemtās segas vai pledus. Tomēr, konstatējot, ka apmeklētāju skaits ik gadus pieaug, apņemamies Līgo vakarā izvietot pēc iespējas vairāk skatītāju vietas. Gaidāmajā Gunta Skrastiņa dziesmu un ziņģu festivālā plānots izvietot divas reizes vairāk sēdvietu nekā Līgo vakarā.

3 comments

  1. Kritika

    Kritika, 07. jūlijs 2024 - 20:45

    Zem katras kritikas bija arī joku izrādes saturs , ja tāds vispār bija. Tā arī beigās nevarēja saprast, vai galvenās varones tad dabūja to puisi vai nē.

    1. Ventspils Kultūras centrs

      Atbilde: Kritika

      Ventspils Kultūras centrs, 08. jūlijs 2024 - 08:02

      Dabūja.

      1. Kritika

        Atbilde: Ventspils Kultūras centrs

        Kritika, 08. jūlijs 2024 - 16:16

        Lieliski!

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture