Sakarā ar „Ghetto Games festivālu Ventspilī” būs satiksmes ierobežojumi

1

No 19. līdz 21.jūlijam Ventspilī jau 12.reizi norisināsies ielu sporta un kultūras festivāls “Ghetto Games”. Festivāla programmā šogad atgriezīsies motociklistu sacensības Streetbike freestyle kopā ar diviem izciliem atlētiem Jāni Rozīti un Didzi Grunduli. Festivāla galvenie un spilgtākie notikumi būs – Baltijas 3×3 basketbola posms, kurā spēlētāji cīnīsies par galveno balvu par biļeti uz Masters turnīru. “Ghetto Fight” būs iespēja redzēt vairākus cīņu sporta veidus. “Ghetto Dance” ar VIP batlu šovu, meistarklasēm un deju sacensībām. Skeitparkā pulcēsies un sacentīsies labākie Latvijas un ārzemju braucēji Inline, BMX freestyle, skūteru un skeitborda sacensībās. Ghetto futbolā pirmo reizi notiks sacensības 6 līdz 9 gadus veciem bērniem uz īsta zālāja Olimpiskā centra “Ventspils” rezerves futbola laukumā.

Arī šogad norisināsies Ghetto Food festivāls, kur ielu ēdienu kultūra burtiski saplūdīs vienā ritmā ar daudzveidīgo un multikulturālo ielu sportu, to papildinās dažādas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

Plašāka informācija un festivāla programma pieejama mājaslapā www.ggfest.com.

Festivāla norises laikā plānoti satiksmes ierobežojumi un ielu slēgšana, kā arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

No 19.jūlija plkst. 18.00 līdz 23.jūlija plkst. 23.00 tiks slēgta autotransporta satiksme:

  • Lielā prospekta posmā no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai.
  • Lielā prospekta posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai.

Nebūs iespējama autotransporta kustība slēgtajā ielu posmā pie daudzdzīvokļu mājām aiz veikala „Rubīns”. Lūdzam automašīnas novietot pie Olimpiskā centra „Ventspils” viesnīcas vai teritorijā ap Lielo laukumu. 

No 18.jūlija plkst. 21:00 līdz 21.jūlija plkst. 12:00 tiks slēgta autotransporta satiksme:

  • Loču ielas posmā no Kr. Valdemāra ielas līdz Karlīnes ielai.

Atsevišķos maršrutos sabiedriskam transportam tiks mainīts kustības ceļš. Sīkāku informāciju iespējams saņemt, zvanot PSIA Ventspils reiss Pārvadājumu daļai pa tālruni 63622412.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture