Šarlotei Račko divas otrās vietas treniņsacensībās Tukuma Lejniekos

1

Sestdien 6. jūlijā Tukuma JSK Lejnieki notika treniņsacensībās konkūra disciplīnā, kur devās seši JSK Demora sportisti. Dalību ņēma vēl seši Latvijas jātnieku klubi, katrā maršrutā bija nepilni divdesmit starti.

Šarlote Račko startēja ar poniju Džoana ātruma maršrutos ar 60 un 80 cm augstiem šķēršļiem, abos iegūstot 2. vietas. Krustiņu maršrutā Kristapam Grāvītim ar zirgu Capricia 4. vieta un Amandai Bonfeldei ar poniju Mafins 6. vieta. Deinai Jaunsproģei ar poniju Mohito pēc kritiena, atkārtoti lieliski veikts krustiņu maršruts. Gintai Reinholdei ar poniju Dūja veikti divi maršruti bez soda punktiem. Vadības maršrutā JSK Demora sportistiem divi starti, Kristapam Grāvītim ar zirgu Capricia ar vērtējumu teicami un debija sacensībās Sofijai Lerhai arī ar zirgu Capricia un arī vērtējums teicami.

“Treniņsacensības ir maksimāli pietuvinātas lielajām, atbildīgajām sacensībām, tāpat ir profesionāls tiesnesis, tiek dalītas vietas un tāpat jātnieki startē pilnā sacensību ekipējumā, baltajās biksēs, kas piedot satraukumu un paaugstina stresa līmeni, toties sacensības notiek mierīgā gaisotnē un neizdevušos startu ir iespējams atkārtot izjājot maršrutu ārpus konkurences. Šādas sacensības ir īstā vieta jaunajiem sportistiem un arī jaunajiem zirgiem uzsākt savu sportisko karjeru. Sacensībām devāmies ar Ventspils brīvostas pārvaldes atbalstu”, saka “Jātnieku sporta kluba Demora” trenere Gelinta Apse.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture