Izvēlēts šķeldas piegādātājs nākamajai apkures sezonai

1

Gatavojoties 2024./2025. gada apkures sezonai, pašvaldības SIA “Ventspils siltums” konkursa kārtībā izvēlējusies kurināmās šķeldas piegādātāju Ventas kreisā krasta katlumājām.

Atšķirībā no iepriekšējās apkures sezonas, kad šķeldu piegādāja trīs piegādātāji, nākamajai sezonai izraudzīts tikai viens piegādātājs, kura piedāvāta cena bija viszemākā. Šogad iepirkuma priekšmets, tāpat kā iepriekšējā gadā, bija sadalīts divās iepirkuma daļās – par šķeldas piegādi katlumājām un par šķeldas piegādi uzglabāšanas laukumam.

Iepirkumā par koksnes biomasas piegādi katlumājām Brīvības ielā 38 un Pērkoņu ielā 21 tika saņemti 11 pretendentu piedāvājumi, bet iepirkumam par šķeldas piegādēm uzglabāšanas laukumam Fabrikas ielā 5b bija pieteikušies 8 pretendenti. Izvērtējot šķeldas piegādes potenciālo sadarbības partneru piedāvāto cenu, kā arī sniegto informāciju par energoresursa kvalitāti un transportēšanas nosacījumiem, par atbilstošāko pretendentu tika izvēlēta SIA „Bērzi Plus”.

Pašvaldības SIA “Ventspils siltums” abu iepriekš minēto katlumāju darbības nodrošināšanai plāno iegādāties līdz 100 000 ber.m3 koksnes biomasas, bet šķeldas uzglabāšanas laukumam 20 000 ber.m3 koksnes biomasas.

Šķeldas piegādātāju piedāvātās cenas par vienu kubikmetru bija sākot no 15,90 EUR līdz 23,00 EUR.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture