Sāksies uzņemšana studijām Ventspils Augstskolā

1

Šī gada 16. jūlijā sāksies uzņemšana visu līmeņu studijām Ventspils Augstskolā visās fakultātēs – Ekonomikas un pārvaldības fakultātē, Tulkošanas studiju fakultātē un Informācijas tehnoloģiju fakultātē, piedāvājot vairāk nekā 350 budžeta vietu. Šogad pieteikšanās bakalaura līmeņa studijām notiks Vienotajā uzņemšanas sistēmā pamatstudiju programmās (VUPP), maģistra un doktora līmenī – gan elektroniski, gan klātienē.

Ventspils Augstskola piedāvā plašu studiju programmu piedāvājumu visos studiju līmeņos, dažādās jomās – bizness, tulkošana, sabiedriskās attiecības, elektronika, programmēšana un datorzinātnes, nodrošinot vairāk nekā 350 budžeta vietu. 2024./2025. akadēmiskajā gadā Ventspils Augstskolā tiks īstenotas 15 studiju programmas – 8 bakalaura, 5 maģistra un 2 doktora līmeņa.

No 16.-22. jūlijam darbosies uzņemšanas punkti visā Latvijā, kur iespēja gan izveidot pieteikumu bakalaura studijām, gan apstiprināt savu pieteikumu. Reflektanti, kuri ieguvuši vidējo izglītību ne vēlāk kā 2019. gadā, var izveidot un apstiprināt savu pieteikumu elektroniski VUPP, taču pārējiem pieteikums studijām jāizveido un jāapstiprina kādā no uzņemšanas punktiem.

No 16. līdz 22. jūlijam un 29. jūlija līdz 3. augustam notiks pieteikšanās maģistra studijām Ventspils Augstskolā  piecās maģistra studiju programmās – “Datorzinātnes”, “Uzņēmējdarbības vadība”, “Tulkošana un terminoloģija”, “Stratēģiskā starpkultūru komunikācija” un “Elektronika”. Pieteikties var gan elektroniski, gan dokumentus sūtot pa pastu, gan tos iesniedzot klātienē.

No 16. jūlija līdz 20. augustam norisināsies pieteikšanās doktora līmeņa studiju programmās. Pieteikties var gan elektroniski, gan dokumentus sūtot pa pastu, gan tos iesniedzot klātienē. Ventspils Augstskola kopā ar Liepājas Universitāti un Daugavpils Universitāti īsteno programmu “Valodu un literatūras studijas”, un sadarbībā ar Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju un Vidzemes Augstskolu piedāvā programmu “Ekonomika un uzņēmējdarbība”.

Vairāk informācijas par studiju programmām un pieteikšanos iespējams atrast Ventspils Augstskolas mājaslapā www.venta.lv sadaļā Nāc studēt!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture