Nedēļas nogalē būs izmaiņas autobusu kustībā

1

Nedēļas nogalē, no 19. līdz 21. jūlijam, Ventspilī notiks starptautiskais ielu kultūras un sporta festivāls “Ghetto Games”, kas ietekmēs sabiedriskā transporta kustību gan pilsētas, gan starppilsētu autobusu maršrutos.

Ghetto Games festivāla norises laikā no  19. jūlija plkst. 18.00 līdz 21. jūlija plkst.23.00 satiksmei plānots slēgt Lielo prospektu posmā no Ganību ielas līdz Kuldīgas ielai un no Kuldīgas ielas līdz Aleksandra ielai, tāpēc gaidāmas izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā.

Lai apbrauktu satiksmei slēgtos ielas posmus, tiek mainīts kursēšanas ceļš maršrutos nr.5, nr.6, nr. 10., nr. 20., nr. 22. un nr. 23 – slēgto ielas posmu virzienā no Inženieru ielas uz centru apbrauks pa Saules un Jūras ielu, kā arī neapkalpos pieturu “Viesnīca “Dzintarjūra””. Virzienā uz Inženieru ielu izmaiņu nebūs.

Maršruti, kuri kursē pa Lielo prospektu posmā no Ganību ielas līdz Aleksandra ielai, slēgto ielas daļu apbrauks pa Jūras ielu un Aleksandra ielu. Izmaiņas attiecināmas uz maršrutiem nr. 1, nr. 8, nr. 11A, nr.14 – abos virzienos, nr. 11; nr. 12 – virzienā uz pilsētu. Visas maršrutos iekļautās pieturas tiks apkalpotas.

Tāpat tiek mainīts kursēšanas ceļš maršrutā nr. 3, nr. 4, nr. 21 virzienā uz Gāliņciemu (virzienā uz Pārventu izmaiņu nav). Slēgto posmu autobusi apbrauks pa Ganību ielu un Pāvila ielu. Pieturu “Lielas laukums” šajā laikā neapkalpos; tā tiek pārcelta uz pieturu “Ganību iela” (Ganību un Pāvila ielas krustojuma tuvumā). Autobusu kustības laikus izmaiņas neietekmē.

Kursēšanas ceļš tiek mainīts arī novada un starppilsētu maršrutiem: Ventspils – ZirasVentspils – Kuldīga, Ventspils – Saldus, Ventspils – Liepāja. Izbraucot no Ventspils, netiks apkalpota pietura “Lielais laukums”. Tā ka autobusu kustības ceļš, izbraucot no Ventspils,  tiks novirzīts pa Ganību ielu un Pāvila ielu līdz Kuldīgas ielaineapkalpos pieturu “Lielais laukums” (pasažierus uzņems pieturā “Ganību iela”). Iebraucot Ventspilī, izmaiņas nav plānotas.

Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai mūsu mājas lapā, sociālajos tīklos, citos masu medijos un autobusu pieturās!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture