Sveikti Gada skolēni 2024

1

Šodien, 19. jūlijā, svinīgā ceremonijā Piejūras brīvdabas muzejā tika sveikti 2023./2024. mācību gada labākie vidusskolas beidzēji, kuri saņēma Ventspils valstspilsētas pašvaldības Izglītības inovācijas balvas.

Nosaukumu “Gada skolēns” Ventspils vispārizglītojošo skolu absolventiem piešķir par augstiem sasniegumiem mācību darbā. Skolu absolventu vidējās izglītības atestātā iegūts vērtējumus 8, 9 un 10 balles un katrā no centralizētajiem eksāmeniem saņemts vērtējums, kas nav zemāks par 75%.

2023./2024. mācību gada “Gada skolēns” balvu saņēma Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas absolventes Ērika Krista Boitmane, Paula Krista Feldmane un Undīne Ūdriņa.

Pasākumā tika pasniegtas arī Ventspils valstspilsētas pašvaldības Pateicības par augstiem sasniegumiem mācībās. Tās saņēma trīs Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas absolventes – Katrīna Stafanoviča, Enija Veidemane un Marta Eniņa, kā arī Ventspils 2.vidusskolas absolvents Georgijs Harjuzovs. Šiem absolventiem atestātos ir tikai teicamas sekmes (8, 9 un 10 balles) un tikai vienā no centralizētajiem eksāmeniem kopējais procentuālais vērtējums bijis zemāks par 75%, bet ne mazāk par 65%.

Tradīcija sveikt centīgākos un panākumiem bagātākos vidusskolu absolventus aizsākusies jau 2000. gadā un kopš tā laika nosaukumu “Gada skolēns” ieguvuši vairāk nekā 160 Ventspils vidusskolu absolventi.

Sveicam absolventus ar augstiem sasniegumiem!

28

Autors: Ventspils hronikas arhīvs


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture