Ventspilī būs iespēja aplūkot Stenlija kausu 

1

Otrdien, 30. jūlijā, uz Latviju atceļos Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kauss, kas būs apskatāms Ventspilī. Plānots, ka ikvienam interesentam no plkst. 16.00 līdz 18.00 stāvlaukumā pie Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus halles ieejas būs iespēja sagaidīt kausu un nofotogrāfēties ar to.

Paredzēts, ka Stenlija kauss pēc ierašanās Latvijā uzreiz dosies uz Ventspili, bet satiksmes izmaiņu gadījumā Stenlija kausa sagaidīšanas laiks Ventspilī var tikt precizēts. Aicinām interesentus sekot līdzi aktuālajai informācijai. Apskates laiks Latvijā kausam būs ierobežots – tas dosies tālāk jau tās dienas vakarā.

Jūnija beigās NHL Stenlija kausa izcīņas finālā ventspilnieka Uvja Balinska pārstāvētā hokeja klubs Floridas “Panthers” ar 4-3 pārspēja Edmontonas “Oilers”, izcīnot čempiontitulu pirmo reizi kluba vēsturē. Stenlija kauss ir kauss, kuru pasniedz NHL komandai, kas uzvarējusi izslēgšanas spēļu finālsērijā. Šis ir vienīgais kauss profesionālajā sportā, uz kura tiek iegravēti pilnīgi visi uzvarētāju vārdi.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture