Ventspils seniori startēs Baltijas un Latvijas čempionātā vieglatlētikā

1

No 27. līdz 28. jūlijā Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā notiks 11. Baltijas valstu un 10. Latvijas čempionāts vieglatlētikā senioriem. Plānots, ka sacensībās piedalīsies ap 400 dalībnieku no Lietuvas, Igaunijas, Latvijas, Ukrainas, Polijas, Somijas un Alžīrijas. Ventspili sacensībās pārstāvēs 14 sportisti.

Dalībnieki startēs sekojošās disciplīnās: 100 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m, 3000 m, 5000 m soļošana, stafete 4×100 m, augstlēkšanā, tāllēkšanā, trīssoļlēkšanā, šķēpa mešanā, lodes grūšanā, diska mešanā, vesera mešanā un smaguma mešana.

No Ventspils sportistiem sacensībās piedalīsies: Valdis Cela, Dainis Kūla, Vitālijs Trusevičs, Aleksejs Iļjušins, Edgars Zēbergs, Māris Petrovskis, Boriss Dormidonovs, Aigars Ansbergs, Raitis Kozlovskis, Gatis Brakanskis, Ginta Rasa, Maija Vesele, Anija Petrovska un Dace Brakanska.

Ar sacensību programmu var iepazīties: ŠEIT.

Ar Ventspils pašvaldības atbalstu senioru vieglatlēti regulāri piedalās un gūst panākumus Pasaules un Eiropas čempionātos, kā arī treniņu nodrošinājumam mūsu vieglatlētikas seniori ikdienā bez maksas var izmantot pilsētas sporta bāzes.

Vēlam veiksmi un panākumus mūsu sportistiem!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture