Radošā darbnīca “Smilšu lampas” bērnu pilsētiņās

1

Svētdien, 28. jūlijā, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 bērnu parkā “Fantāzija” aicinām ģimenes ar bērniem uz krāsainām un košām spēlēm radošajā darbnīcā “Smilšu lampas”.

Radoši attīstošajā spēļu zonā bērniem būs iespēja vigvamos (teltīs) darboties uz gaismas galdiem, veidojot dažādas sensorās pasaules. Magnētiskajā labirintā no magnētiskiem blokiem būs iespēja būvēt labirinta ceļu bumbiņu ripināšanai, kā arī izveidot krāsainas smilšu gleznas rāmīšos. Tāpat bērni varēs izveidot neredzētus zvēriņus no magnētisko pužļu detaļām, izbaudīt dažādus sensoros materiālus, piemēram, ūdens želejbumbiņas un kinētiskās smiltis, kā arī izmēģināt virkni citu attīstošu rotaļlietu.

“Smilšu lampas” priecē bērnus ar attīstošām nodarbēm jau vairāk kā desmit gadus, piedāvā izglītojošas un attīstošas rotaļlietas, iedvesmas seminārus gaismas galdu pielietojumā, aksesuārus gaismas galdiem, skaņu koka figūriņas un daudz ko citu, lai padarītu bērna attīstības ceļu aizraujošu. Darbošanās ar smiltīm rada relaksējošu iedarbību gan prātam, gan garam un pamodina radošumu ikvienā.

Bezmaksas pasākums.

Pasākumu rīko Ventspils Kultūras centrs, atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture