Ventspils pošas krāšņām dzimšanas dienas svinībām

1

No 2. līdz 4. augustam Ventspils pilsēta atzīmēs savu 700+34 dzimšanas dienu, trīs svētku dienās pilsētas iedzīvotājus un viesus priecējot ar vairāk nekā 70 notikumiem – koncertiem, izstādēm, mākslas priekšnesumiem, sporta aktivitātēm, ar gardiem un ziedošiem pārsteigumi un, svētku kulminācijā – uguņošanu Ostas ielas promenādē.

Svētku svinēšana nav iedomājama bez svinību vietas rotāšanas ar atbilstošām dekorācijām, kas atgādina par svētku tuvošanos un rada pareizo noskaņu. Arī šogad Ventspils jau laikus tiek saposta svētkiem, lai ar prieku un pacilātu noskaņu sagaidītu un nosvinētu Ventspils dzimšanas dienu. Svētku noformējums tiks uzstādīts vairākās iecienītās ventspilnieku un pilsētas viesu pulcēšanās vietās. Ar svētku rotājumiem tiks dekorēts Lielais laukums, kuru atpazīst ne tikai pēc unikālās strūklakas “Fregate “Valzivs”” un koncertzāles “Latvija”, bet kas vienmēr izceļas arī ar dizainisku puķu dobju noformējumu, kuras pārsteidz ikvienu ar krāsu un formas daudzveidību. Šeit uzstādīs dzimšanas dienas skaitli 734, tam līdzās novietos krāsainas bumbas ar ventspilnieku citātiem par Ventspili un karogu statīvu ar Ventspils pilsētas karogiem. Lielajā laukumā varēsiet arī aplūkot 22. starptautiskā ziedu paklāju festivāla “Krāsainās ziedu spēles” dalībnieku veidotos košos ziedu dekorus, kas arī šogad pulcēs gan profesionālus floristus, gan floristikas kopienas jaunpienācējus no visas Latvijas un ārvalstīm. Šī noteikti būs ideāla vieta skaistiem foto mirkļiem atmiņai par krāšņajiem svētkiem! Un kas gan tā par dzimšanas dienu bez svētku karogiem! Svētku karogi vējā plīvos pie apgaismojuma balstiem Lielajā prospektā, posmā no Ganību ielas līdz Brīvības ielai, Kuldīgas ielā, posmā no Lauku ielas līdz Raiņa ielai, Rātslaukumā un Pārventas centrā.

Ielūdzam visus augusta pirmajā nedēļas nogalē uz Ventspils 700+34 dzimšanas dienas dzīrēm trīs dienu garumā un krāšņo svētku uguņošanu sestdien, 3. augustā plkst. 23:00 Ostas ielas promenādē. Ziedoša, koša un skanīga būs Ventspils Pilsētas svētku 700+34 programma, kurā uzstāsies mūziķi gan no Dienvidamerikas, mūzikas lielvalsts Lielbritānijas, kaimiņvalsts Lietuvas, kā arī populārākie Latvijas un vietējie mākslinieki. Ar svētku programmu variet iepazīties ŠEIT.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture