Būšnieku ezera peldvietā notiks Ventspils Tautas triatlona 3. posms

1

Kādas ir Jūsu asociācijas dzirdot vārdu TRIATLONS ? “Tas taču ir Dzelzs vīru sports !”. Pēdējais laiks un pēdējā iespēja šovasar kliedēt šo mītu. Triatlons ir ikvienam! To var jebkurš!

Tieši tā – triatlons ir ikvienam. Šis daudzveidīgais sporta veids ir lieliska fiziskā aktivitāte, kas ļauj attīstīt fiziskās spējas daudzveidīgi un interesanti!

Tādēļ esiet laipni aicināti piedalīties Ventspils Tautas triatlona 3. posmā! Tautas triatlons ir iesācējiem un interesentiem draudzīgs treniņa tipa pasākums ar īsām, triatlona iepazīšanai un izmēģināšanai piemērotām distancēm. 200 m peldēšana drošā dziļumā, 8.4-11.2 km riteņbraukšana un 2-3 km skriešana.

Šis būs Ventspils Tautas triatlona sezonas noslēgums! Tādēļ šī ir pēdējā iespēja šovasar „izbaudīt tritalona priekus”. Ūdens Bušnieku ezerā joprojām silts, veloceliņa asfalts – gluds, meža takas – mīkstas, svaigais ezera un meža gaiss – atspirdzinošs.

Nāciet – izmēģiniet un izbaudiet kustības prieku! Gan pieaugušie, gan jaunieši, gan bērni. Viss, kas ir nepieciešams, ir peldētprasme pamatlīmenī, velosipēds un ķivere, un skriešanas apavi. Pieredzējušie Ventspils triatlonisti Jūs iedrošinās, uzmundrinās, palīdzēs ar padomu!

Informācija atrodama interneta vietnē www.triatlons.lv. Uz jautājumiem Jums atbildēs organizators Māris Priedēns pa telefonu 29288659. Pietiekšanās pa e-pastu [email protected] un arī pasākuma vietā.

Tiekamies Ventspils Tautas triatlona 3. posmā trešdien, 7. augustā. Ierašanās un reģistrēšanās no 17:00. Sākums 18:00. Norises vieta – Bušnieku ezera peldvieta Talsu ielas galā.

Ventspils Tautas triatlons notiek pateicoties atbalstītājiem – Ventspils pilsētas dome, Ventspils brīvostas pārvalde un „Užavas alus”.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture