Klāt Latvijas čempionāta pludmales volejbolā “DEPO Open 2024” fināls Ventspilī!

1

Latvijas čempionāta pludmales volejbolā fināls Zilā karoga pludmalē Ventspilī notiks no 16. līdz 18. augustam.

Vīriešu konkurencē, Latvijas čempionāta  finālā startē tikai Latvijas pāri un finālposmam pieteikti 26 vīriešu un 19 sieviešu pāri. Vīriešiem visvairāk reitinga punktu ir Mārtiņam Pļaviņam un Kristianam Fokerotam, kuri trešdien Nīderlandē uzsāks cīņu Eiropas čempionātā. Dalībnieku vidū pēc ilgāka pārtraukuma ir arī pāris Ardis Daniels Bedrītis/Artūrs Rinkevičs,  kurš pēc olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra Jūrmalā ārstēja savainojumu. Ierindā būs pieredzes bagātie Jānis Šmēdiņš un Edgars Točs, Arnis Reliņš/Mārcis Jirgensons un vēl vairāki pieredzējuši spēlētāji, kā arī jaunie talanti, kuru vidū ir Olivers Bulgačs pārī ar Markusu Graudiņu un Kārlis Jaundžeikars kopā ar Matīsu Šalkovski.

Sieviešu sacensībās spēlēs pāri Marta Ozoliņa/Luīze Anna Skrastiņa, Anete Namiķe/Anija Ozoliņa, Krista Paegle/Varvara Brailko un Līva Ēbere/Renāte Kate Krūklīte.

Sacensības piektdien no 15.00 sāksies ar kvalifikācijas turnīru un vīriešu grupu spēļu 1. kārtu, sestdien no paša rīta turpināsies ar grupu spēlēm un izslēgšanas turnīra kārtu vīriešiem aizvadot arī ceturtdaļfinālus, bet svētdien diena tiks sākta ar dāmu ceturtdaļfināliem un noslēgta ar uzvarētāju noskaidrošanu vīriešu un sieviešu konkurencē.

Šosezon Latvijas čempionātā “DEPO Open 2024” pludmales volejbolisti sacenšas četros posmos un finālā. Visos posmos izšķirīgās spēles notiek ārpus Rīgas, turpinot aptvert Latvijas reģionus, un visos posmos piedalās kā vīrieši, tā sievietes. Tāpat kā iepriekšējās sezonās, visos posmos, izņemot finālu, kā viesi bija aicināti piedalīties arī spēlētāji no citām valstīm. Turklāt jūlija vidū Cēsīs Latvijas čempionāta ietvaros pludmales volejbolisti sacentās arī Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) otrajā posmā.

Jau trešo gadu sacensības notiek roku rokā ar čempionāta ģenerālsponsoru – pašmāju mājas, dārza, remonta un būves preču veikalu tīklu DEPO. DEPO darītājiem pievienojušies Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija, būvuzņēmums “Restaurators”, viesu nams “Kalna Raskumi”, “Skrīveru saldumi”, “Tocha”, ”Eco Baltia Vide”, “Venden”, “Tonus Elast”, “SuperAlko” ar dzirkstošām dāvaņam, Latvijas Televīzija, “Klubs”, “Radio SWH” un sadarbības pašvaldības – Jūrmala, Saulkrasti, Cēsis, Liepāja un Ventspils –, kā arī citi sadarbības partneri. Īpašs paldies Ventspils posmā arī Ventspils pludmales volejbola klubam “Bloks”

Ieeja uz visām “DEPO Open 2024” spēlēm ir BEZ MAKSAS. Līdzjutēji ir aicināti klātienē izbaudīt augstas klases pludmales volejbola spraigās spēles, piedalīties konkursos, iegūt balvas, kā arī baudīt labu mūziku un karsējmeiteņu uzstāšanos. Aizraujošākās svētdienas spēles tiek translētas arī TV kanālos “Best4Sport” un LTV7.

Vairāk informācijas par “DEPO Open” turnīriem: https://volejbols.lv/pludmale

Programma:

Piektdien, 16. augustā: no 15.00 – kvalifikācijas turnīrs

18:00 – vīriešu grupu spēles 1. kārta

Sestdien, 17. augustā: no 10.00 – pamatturnīra spēles

17:00 – vīriešu ceturtdaļfināli

19:30 – zvaigžņu spēle “3 pret 3”

Svētdien, 18. augustā:

no 9.00 – ceturtdaļfināli un pusfināli

14:00 – spēle par 3. vietu sievietēm (Tiešraide Best4Sport)

15:00 – spēle par 3. vietu vīriešiem (Tiešraide LTV7)

16:00 – fināls sievietēm (Tiešraide LTV7)

17:30 – fināls vīriešiem (Tiešraide LTV7)


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture