Ventspils Tehnikums aicina pieteikties profesionālajam kvalifikācijas eksāmenam “Pavārs”

1

Ventspils Tehnikumā 2024. gada 25. septembrī notiks ārpus formālās izglītības profesionālo kompetenču profesionālās kvalifikācijas eksāmens izglītības programmā ‘’Ēdināšanas pakalpojumi’’ kvalifikācijā  ‘’Pavārs’’– 4. LKI.

Ja esi ieguvis vidējo izglītību, Tev piemīt zināšanas, prasmes un iemaņas, kuras iegūtas darba un personiskajā pieredzē, nokārto eksāmenu un iegūsti valsts atzītu profesionālo kvalifikācijas apliecinošu dokumentu, kas paplašinās Tavas karjeras iespējas!

Eksāmens notiks 25. septembrī plkst.10.00 Ventspils tehnikumā, Saules ielā 15, Ventspilī.

Lai pieteiktos eksāmenam, līdz 10.septembrim dalībnieki ir aicināti reģistrēties, aizpildot iesniegumu. Iesniegums, kas parakstīts ar elektronisko parakstu, jāiesūta uz e-pastu [email protected], bet ar roku parakstīts iesniegums jāiesniedz Ventspils tehnikumā, 221.kabinetā, Saules ielā 15, Ventspilī.

Iesnieguma veidlapa pieejama ŠEIT.

Pēc reģistrācijas noslēguma un līguma parakstīšanas, dalībniekiem tiks nosūtīts sagatavoto jautājumu kopums eksāmena teorētiskajai daļai. Tāpat katram dalībniekam tiks nodrošināta iespēja saņemt konsultāciju pie zinoša profesionālā pedagoga. Konsultācija notiks septembrī Zoom platformā, iepriekš vienojoties ar dalībniekiem par pieejamo laiku.

Veiksmīgi nokārtojot eksāmenu, kas sastāvēs no teorētiskās un praktiskās daļas, dalībniekam tiks izsniegts valsts atzīts profesionālo kvalifikāciju apliecinošs dokuments.

Pakalpojuma cena tiks precizēta pēc reģistrācijas noslēguma, saskaņā ar MK noteikumiem Nr.791,  kad būs zināms precīzs dalībnieku skaits.

Jautājumu gadījumā, aicinām sazinieties ar Ventspils tehnikuma Mūžizglītības centru, rakstot e-pastu [email protected].


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture