Ventspilī norisināsies Baltkrievu kultūras dienas

1

24. un 25. augustā Ventspilī norisināsies tradicionālās Baltkrievu kultūras dienas, kuru ietvaros paredzēts starptautisks festivāls “Vasaras rotaļas” ar plašu dalībnieku sastāvu no dažādām Latvijas pilsētām, kā arī vokālajiem kolektīviem no Polijas un Lietuvas. Baltkrievu kultūras dienas organizē baltkrievu dziesmu ansamblis “Žuravinka”.

Baltkrievu kultūras dienu atklāšanas koncerts paredzēts sestdien, 24. augustā plkst. 15.00 Bērnu pilsētiņas estrādē. Piedalīsies baltkrievu dziesmu ansambļi “Svitanak” (Belastoka, Polija), “Kupaļinka” (Klaipēda, Lietuva), “Žuravinka” (Ventspils), “Nadzeja” (Rīga), “Vitoki” (Rīga), “Mara” (Liepāja), “Paulinka” (Liepāja), “Razdolje” (Līvani), kā arī Ventspils solistes Jekaterina Varkalova un Irina Poļakova-Ratnere un Julija Malina no Liepājas.

Plkst. 19.00 šo kuplo dalībnieku sastāvu varēs dzirdēt arī koncertā Pārventas bērnu parka “Fantāzija” estrādē.

25. augustā plkst. 15.00 Pārventas estrādē Baltkrievu kultūras dienu noslēguma pasākums, kurā piedalīsies baltkrievu dziesmu ansambļi “Svitanak” (Belastoka, Polija), “Kupaļinka” (Klaipēda, Lietuva); “Žuravinka” (Ventspils) un “Razdolje” (Līvani), kā arī Ventspils soliste Irina Poļakova-Ratnere.

Visos pasākumos ieeja bez maksas. Finansiāli atbalsta Ventspils valstspilsētas pašvaldība.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture