Soliņi Sarkanmuižas dambī

Jautājums uzdots: Jautājums, kas uzdotas laikrakstā "Ventas Balss" 19. augusts

Pilsētas svētkos staigāju pa aleju Sarkanmuižas dambī un gribēju atpūsties uz soliņa, jo mugura nogurusi. Bet abus soliņus norobežoja lente, jo tie bija nokrāsoti. Es biju nepatīkami pārsteigts: nu priekš kam bija jākrāso soliņi pašos svētkos! Otrdien, kad pēc svētkiem bija pagājušas jau divas dienas, atkal staigāju pa aleju Sarkanmuižas dambī un apsēdos uz soliņa atpūsties. Bet, kad piecēlos, ieraudzīju, ka uz biksēm palikusi krāsa. Kas tā ir par krāsu, ka nevar izžūt vairākas dienas!


  • Ventspils valstspilsētas pašvaldība

    Atbilde: Ventspils valstspilsētas pašvaldība 19. augusts

    Atbild Ventspils Komunālā pārvalde:
    Lai nodrošinātu kvalitatīvu pilsētas publiskās infrastruktūras pieejamību, uzturēšanas darbi ir saplānoti visa gada garumā, arī pirms svētkiem, jo vasaras sezonā pilsētā katru nedēļu ir dažādi pasākumi.
    Soliņu remonts Sarkanmuižas dambī tika veikts, jo tie bija kļuvuši netīri un lipīgi no blakus augošām liepām. Pēc soliņu notīrīšanas kļuva redzams, ka nepieciešams atjaunot arī to krāsu. Tā kā soliņi ir ārpus aktīvās pasākumu zonas, tie tika nokrāsoti ar krāsu uz ūdens bāzes, kas nožūst dažu stundu laikā. Uz žūšanas laiku krāsotie soliņi tika norobežoti ar brīdinājuma lentēm, un lentas tika noņemtas, kad tie ir pilnībā nožuvuši.

0 komentārs

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture