Tuvojas Vislatvijas 15. nūjošanas festivāls Ventspilī

1

Vislatvijas festivāls šogad būs un 14. septembrī plkst. 11:00 Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas lielākais nūjotāju saiets – Vislatvijas 15. nūjošanas festivāls. Ņemot vērā, ka šis ir jubilejas gads, tad organizatori ir sagatavojuši vairākus patīkamus pārsteigumus.

Šogad tiek mainīta trase ar starta un finiša zonu Piedzīvojumu parkā, bet trase vedīs pa gājēju celiņiem cauri Piejūras parkam un Brīvdabas muzeja apkārtnē, kurā šogad noslēgusies servisa ēkas rekonstrukcija. Kā saldais ēdiens maršrutā iekļauts arī posms gar Baltijas jūru, bet atpakaļceļā būs iespējams izbaudīt Ventspils pilsētas veloceliņus paralēli Mazbānīša trasei.

Dalībnieki  varēs veikt vienu 7 km apli, kurā būs dažāda veida segums, gan cietais, gan grants gan Baltijas jūras piekrastes smiltis.

Apbalvoti kopējā grupā tiks seši ātrākie un sešas ātrākās nūjotājas.

Piesakoties līdz 2024. gada 13. septembrim dalības maksu nav, bet piesakoties sacensību vietā 14. septembrī, festivāla dienā, dalības maksa 5.00 EUR.

Visi interesenti, kuri nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā aicināti pieteikt savu dalību reģistrācijas sistēmā – ŠEIT.

Nojoņot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu. Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Pirms pasākuma būs iespējams apgūt nūjošanas tehniku. Pēc sacensībām dalībniekiem, baudot koncertprogrammu, būs iespējams cienāties ar spēcinošu zupu, kā arī pēc apbalvošanas ar svētku torti.

Jau tradicionāli katrs finišētājs kā apliecinājumu par piedalīšanos Vislatvijas nūjošanas 15. festivālā saņems īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau ir kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām.

Gaidām Ventspilī un uz tikšanos Piedzīvojumu parkā!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture