No septembra Ventspils aktīvās atpūtas objektos rudens sezonas darba laiks!

1

Līdz ar rudens sezonas un mācību gada iesākšanos aktīvās atpūtas objektiem – Ūdens piedzīvojumu parkam un Piedzīvojumu parkam mainās darba laiks.

Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un SPA zonā no 2. līdz 18. septembrim tiks organizēti plānveida ikgadējie remontdarbi un iekārtu tehniskā apkope. Šajā laikā ūdens atrakciju un SPA zona apmeklētājiem nebūs pieejama. Remontdarbi Ūdens piedzīvojumu parkā jau ierasti tiek veikti septembrī, kad gada griezumā ir mazākā apmeklētāju plūsma. No 18.septembra ūdens atrakciju un SPA zona apmeklētājiem būs pieejama katru nedēļu no trešdienas līdz svētdienai, no plkst. 12.00 līdz 21.00, tāpat kā tas bijis iepriekšējās rudens/ziemas sezonās.

Savukārt Ūdens piedzīvojumu parka sporta daļa rudens un ziemas sezonā būs atvērta darba dienās no plkst. 8.00 līdz 21.00, bet sestdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz 21.00.

Ventspils Piedzīvojumu parks un Rodeļu trase septembra mēnesī būs pieejami darba dienās no plkst. 15.00 līdz 20.00, bet sestdienās un svētdienās no plkst. 11.00 līdz 20.00. Ekskursiju grupām ar iepriekšēju pieteikšanos Piedzīvojumu parka pakalpojumi darba dienās tiks nodrošināti arī pirms noteiktā darba laika.

Pludmales akvaparks vasaras sezonu noslēgs 31.augustā.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture