Attālinātās tehnoloģiju nodarbības ikvienam skolēnam Latvijā un pasaulē

1

Ventspils Digitālais centrs aicina 4. – 12. klašu skolēnus, kā arī profesionālo vidusskolu un tehnikumu audzēkņus, piedalīties attālinātajās tehnoloģiju nodarbībās, kas sniedz iespēju apgūt programmēšanu, 3D datorgrafiku, digitālo un audiovizuālo mākslu, mājas lapu izveidi un 3D spēļu izveidi, atrodoties jebkurā vietā Latvijā un pasaulē. Nodarbības notiek katru nedēļu, visu mācību gadu!

Tehnoloģiju nodarbības norisināsies attālināti tiešsaistes platformās Zoom, Moodle u.c., sniedzot iespēju piedalīties ikvienam skolēnam, neatkarīgi no atrašanās vietas – nepieciešams vien interneta pieslēgums, dators un latviešu valodas zināšanas.

Attālinātās tehnoloģiju nodarbības 2024./2025. mācību gadā:

  • Audiovizuālās mākslas skola (5. – 12. klase)
  • 3D datorgrafikas skola  (5. – 12. klase)
  • 3D spēļu izveides skola  (5. – 12. klase)
  • Python programmēšanas skola (7. – 9. klase)
  • Digitālās mākslas skola (4. – 6. klase)
  • Java programmēšanas skola (9. – 12. klase)
  • Mājas lapu programmēšanas skola (9. – 12. klase)
  • Programmēšanas skola olimpiešiem (9. – 12. klase)

Digitālā centra attālināto tehnoloģiju nodarbību apraksti un norises grafiks pieejams šeit: www.adre.se/grafiksattalinati2024.

Dalības maksa par nodarbībām ir 193,18 EUR par mācību gadu. Dalības maksu ir iespējams veikt vienreizējā maksājumā, sadalot divās daļās 1. un 2. semestrī: 96,59 EUR, četrās daļās, katrā semestrī veicot 2 maksājumus: 48,30 EUR, 48,30 EUR, 48,29 EUR, 48,29 EUR, pieteikuma anketā norādot vēlamo maksāšanas veidu. Nodarbības notiek reizi nedēļā, izņemot skolēnu brīvlaikos.

Reģistrēties nodarbībām iespējams, aizpildot anketu: www.adre.se/pieteiktiesnodarbibam2024.  Nodarbības sāksies 16. septembrī. Nodarbības notiek latviešu valodā.

Neskaidrību gadījumā aicinām sazināties ar Bērnu un jauniešu izglītības programmu vadītāju Gunu Stepiņu pa tālr. 28632351, e-pasts: [email protected].


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture