Akvaparka jaunā sezona.

Jautājums uzdots: vītols 23. septembris

Tikko ir noslēgušies remonta darbi akvaparkā un atsākta jaunā sezona. BET piektdien 20.septembrī ierodoties ar bērnu siltajos baseinos bija ūdens, kura temperatūra bija zemāka par gaisa temperetūru. Stāsts par burbuļvannām un silto baseinu, kur uzraksti lepni vēsta par +35°C. Pēc tādas vilšanās mazajam grūti saprast, kādēļ akvaparks tika atvērts ja ūdens nebija sagatavots un kādēļ par to bija jāmaksā pilna summa.


1 komentārs

  1. SIA Olimpiskais centrs

    SIA Olimpiskais centrs "Ventspils", 24. septembris 2024 - 17:10

    Labdien, 20.septembris bija pirmā ūdens atrakciju un SPA zonas darba diena pēc plānveida remontdarbiem. No jauna piepildot baseinus, ūdens uzsildīšana tajos aizņem vairākas dienas, šī iemesla dēļ 20.septembrī ūdens temperatūra ūdens atrakciju un SPA zonas siltajā baseinā bija par 2°C – 3°C zemāka par informatīvājā plāksnē norādīto, bet vienlaikus atbilstoša pakalpojuma sniegšanai. Atvainojamies par sagādātajām neērtībam un ceram uz sapratni.
    Vēlamies arī informēt, Ūdens piedzīvojumu parka apmeklētāji par ūdens un gaisa temperatūru var pārliecināties, palūdzot to izmērīt glābējiem, kuriem uz vietas ir pieejamas gan gaisa, gan ūdens mērierīces.

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture