Par speciālistu reģistrēšanu palīdzības reģistrā un dzīvojamo telpu izīrēšanu

Jautājums uzdots: Horēns 25. septembris

2024. gada 19. septembrī, Ventspils domes sēdē ir skatījusi jautājumu par “Par speciālistu reģistrēšanu palīdzības reģistrā un dzīvojamo telpu izīrēšanu”. Vēlos jautāt, kādi speciālisti tiek reģistrēti un kam ir tiesības saņemt īres dzīvokli mūsu pilsētā?


  • Ventspils valstspilsētas pašvaldība

    Atbilde: Ventspils valstspilsētas pašvaldība 26. septembris

    Atbild Dzīvokļu nodaļa:
    Ventspils pilsētas dome 2016.gada 14.oktobra izdeva saistošos noteikumus Nr.5 “Par kārtību, kādā Ventspils pilsētā tiek sniegta pašvaldības palīdzība speciālistiem nodrošināšanai ar dzīvojamo telpu”. Saskaņā ar pašvaldības attīstības programmā noteiktiem rīcības virzieniem ar dzīvojamo telpu nodrošina attīstāmās nozarēs strādājošos speciālistus. Tās ir – veselības aprūpe, izglītība, zinātne, pētniecība, sports; komunālā saimniecība, kultūra, pilsētas pārvalde, informācijas un komunikāciju tehnoloģijas; apstrādes rūpniecības apakšnozares – kokapstrāde, mašīnbūve, metālapstrāde, elektronika, plastmasas izstrādājumu ražošana.
    Minētie saistošie noteikumi publicēti http://www.ventspils.lv; http://www.likumi.lv, kā arī papildus informācija saņemama Ventspils domes administrācijas Dzīvokļu nodaļā, Jūras ielā 36, 4.kab., tel. 63601286; 63601287; e-pasts [email protected].

0 komentārs

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture