Ventspils Piedzīvojumu parks šonedēļ noslēdz vasaras sezonu

1

29.septembris būs Piedzīvojumu parka vasaras sezonas pēdējā darba diena, pēc kuras Piedzīvojumu parka aktīvā sezona noslēgsies. Šosezon Piedzīvojumu parkā pabijuši aptuveni 300 tūkstoši apmeklētāju un notikuši arī vairāki lieli pasākumi – Ventspils vasaras tūrisma un velo sezonas atklāšana, Rodeļu nakts pilsētas svētku ietvaros, kā arī Vislatvijas 15.nūjošanas festivāls, BMX sacensības, tai skaitā Latvijas kausa posms, Latvijas čempionāti, starptautiski turnīri un Latvijas klubu kausa izcīņa petankā, kā arī jaunā disku golfa laukuma atklāšana.

Rodeļu trase darbu turpinās arī rudens sezonā un tā būs pieejama brīvdienās no plkst. 11:00 līdz plkst. 18:00! Rodeļu trase būs atvērta arī Halovīnu svēktu nedēļā, kad Piedzīvojumu parkā notiks Halovīna svētku aktivitātes.

Apmeklētāju grupām ar iepriekšēju pieteikšanos darba dienās Piedzīvojumu parkā oktobrī ir pieejama gan Rodeļu trase, gan arī Kaķa takas apmeklējums, lāzertags un peintbols.

Tāpat interesentiem katru dienu no plkst. 11:00 līdz plkst. 22:00 Piedzīvojumu parkā ir iespēja izmantot kāpnes uz kalna virsotni, kur paveras lielisks skats uz pilsētu un apkārtni.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture