JFK “Ventspils” pārspēj turnīra līderi

1

Sestdien, 28. augustā, “Optibet” Nākotnes līgas 21. kārtas spēlē JFK Ventspils izcīnīja svarīgu uzvaru pret vienu no turnīra līdervienībām SK Super Nova, tādējādi apspēlējot šo komandu jau otro reizi sezonā. Pirmo reizi tas izdevās 11.lv Latvijas kausa 1/16 finālā. 

Komandai šoreiz nevarēja palīdzēt Rainers Pētersons, kurš iepriekšējā spēlē saņēma diskvalifikāciju, līdz ar to pamatsastāvā, kā laukuma spēlētājs devās Alekss Petrovs, kurš lieliski tika galā ar balsta pussarga funkcijām visu 90 minūšu garumā. Salīdzinājumā ar iepriekšējo ONL spēli pret Ogres United ventspilnieki uzsāka jaudīgi, izejot laukumā ar degsmi  cīnīties par punktiem. Jāatzīmē, ka viesi nebija zaudējuši iepriekšējās 10 spēlēs, iekrājot vārtu bilanci 25-1.

Super Nova spēli iesāka jaudīgi, jau pirmajās minūtēs gūstot vārtus, taču tiesnesis fiksēja aizmuguri. Pirmais puslaiks bez īpaši bīstamiem momentiem noslēdzās 0:0. 

Otrajā puslaikā ventspilnieki pārņēma nelielu iniciatīvu un 47. minūtē, izveidojoties burzmai pie pretinieku soda laukuma, nevainojami bumbu pašā vārtu devītniekā bumbu raidīja kolumbietis Maifers Dajans Obregons, kuram šie bija jau 8 vārti šosezon, tādējādi kļūstot par komandas bumbardieri. Jāatzīst, ka ar to ventspilnieku momenti pie pretinieku vārtiem beidzās. Spēles turpmāko gaitu JFK Ventspils varonīgi aizsargājās un izcili vārtos spēlēja Krists Svārups. Ik pa laikam pretinieki izveidoja vairākus bīstamus vārtu gūšanas momentus, taču spēlē vārti vairs gūti netika un spēle noslēdzās ar JFK Ventspils uzvaru 1-0.

Vārtsarga Krista Svārupa komentārs pēc uzvaras:

Krist, šī ir jau tava otrā spēle vārtos, kurā pārspējam Super Novu, pirmā uzvara bija kausā un tagad arī uzvaram. Vai vari teikt, ka šis pretinieks ir tavs klients vai tā ir vienkārša sakritība?

“Grūti teikt, šī ir spēcīga komanda, gāja grūti, bet bija pārliecība, tāpēc, ka iepriekšējā reizē arī veiksmīgi sanāca nospēlēt pret viņiem, ar tādu pašu domu gatavojos arī šai spēlei, ka viss sanāks un tā arī sanāca (smaida).”

Šodien pusotrs moments mūsu komandai un vieni gūti vārti, taču pretiniekam vairāki momenti, bet bez gūtiem vārtiem, ko vari teikt par komandas sniegumu šodien?

“Komandas sniegums atzīstams, kapājām šodien aizsardzībā, neļāvām pretiniekam neko daudz izdarīt, bija tur viens momentiņš pašā sākumā, kur viņi guva vārtus, bet par laimi mums, malējais tiesnesis fiksēja aizmuguri, bet kopumā labi nostrādājām un šodien arī mums 100% realizācija uzbrukumā. Tas priecē!”

Nākamajā turnīra kārtā komandai priekšā stāv nopietns pārbaudījums  – spēle pret Riga FC dublieru komandu  Mežaparka SV 6. oktobrī plkst. 19.00.

Izsakām paldies Ventspils valstspilsētas pašvaldībai, Olimpiskajam centram “Ventspils” un VK Tranzīts par atbalstu!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture