Starptautiskā senioru diena pulcē biedrības “Ventspils liedags” biedrus

1

Visā pasaulē 1. oktobris tiek atzīmēts kā Starptautiskā senioru diena, kad īpaša uzmanība tiek vērsta vecākā gadagājuma ļaudīm un dažādiem izaicinājumiem, ar kuriem tie saskaras savā ikdienā. Šis datums nav lieks atgādinājums par mūsu senioru cienījamo vecumu, bet atgādinājums par paaudžu pēctecību.

Atzīmējot Starptautisko senioru dienu, Ventspils Kultūras centrā pulcējās pensionāru biedrība “Liedags” uz pusgada kopsapulci un senioru dienas balli.

Biedrība “Liedags” ir viena no lielākajām un aktīvākajām senioru organizācijām Latvijā  (pašlaik pulcējot līdzīgi domājošus 295 seniorus), kura dibināta ar mērķi piedāvāt saturīgu laika pavadīšanu, kā arī senioru sociālo un ekonomisko tiesību aizsardzību.

Seniori atbilstoši savām velmēm var piedalīties biedrības piedāvātajās 9 radošajās darbnīcas, kā piemēram, adīšana, tamborēšana, pērļošana, kā arī ir iespējams iesaistīties  amatierteātrī.   Nevar nepieminēt arī senioru devumu pilsētai- arī šogad čaklās rokdarbieces ir nodevušas mūsu pilsētas dzemdību nodaļai 540 pārus uzadītus zābaciņu mazuļiem, kuri dzimuši Ventspilī.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils valstspilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā https://www.ventspils.lv un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā https://labklajiba.ventspils.lv un sociālo tīklu “Facebook” lapā.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture