Ventspils Pašvaldības policija aiztur trīs personas

1

Vakar, 01.10.2024., plkst.12:27 Ventspils pašvaldības policija saņēma ziņojumu par trim personām, kuras atradās Ventspils 6. vidusskolas apkārtnē reibuma stāvoklī. Starp viņām bija viena sieviete un divi vīrieši, no kuriem viens nesa šaujamierocim līdzīgu priekšmetu.

Pašvaldības policija operatīvi reaģēja uz izsaukumu un jau plkst. 12:28 aizturēja visas trīs personas. Pēc aizturēšanas uz notikuma vietu ieradās Valsts policijas pārstāvji, kuri turpināja izmeklēšanu un Ventspils Pašvaldības policija personas nogādāja Valsts policijas iecirknī tālākai rīcībai.

Veicot lietas apstākļu apzināšanu, tika noskaidrots, ka vienam no aizturētajiem rokās bija Air soft spēlēs izmantojama ieroča kopija (Airsoft ieroči ir brīvā tirdzniecībā pieejamas reālu šaujamieroču kopijas (https://jahipaun.lv/…/pneimatiskais-automatizetais…/)).

Ventspils Pašvaldības policija pateicas iedzīvotājiem par modrību un atgādina, ka sabiedriskā kārtība ir kopīga atbildība. Jebkuru aizdomīgu situāciju gadījumā iedzīvotāji tiek aicināti nekavējoties ziņot policijai pa tālruni 63680808, lai novērstu potenciālos draudus sabiedrībai.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture