Ventspils ķirbju svētki un ķirbju parāde 2024

1

Sestdien, 19. oktobrī, aicinām visus piedalīties ķirbju izstādē un lielo ķirbju svēršanas konkursā Ventspils tirgū! Atnes savu ķirbi – piedalies, sver un nogaršo rudens garšas!

Nāciet ar saviem lielākajiem, interesantākajiem un krāsainākajiem ķirbjiem – parādīsim, cik daudzveidīgi var būt šie rudens dārza dārgumi! Neaizmirstiet atnest arī savus rekordlielos ķirbjus, jo lielo ķirbju svēršanas konkurss sāksies plkst. 12.00.

Ķirbīši izstādei jānogādā konkursa dienā no plkst. 10.00 līdz 11.30 pie Kariljonu zvanu pulksteņa torņa, kur būs sagatavots izstādes galds. Ķirbji tiks vērtēti trīs nominācijās: skaistākais, smagākais un simpātiju balva. Skaistāko ķirbi noteiks skatītāju vērtējums.

Pasākuma apmeklētājus, kas būs tematiski saģērbušies ‘a la ķirbis’ vai ķirbja maskā, sagaida Ventspils tirgus pārsteiguma balvas un fotosesija. Bērnus aicinām paņemt līdzi savu zīmējumu ar Ķirbja kungu!

Īpašs notikums – lieliskā Eva, kura Ventspils tirgū piedāvā grilvistiņas un tortes, uz vietas vārīs gardu svētku zupu, kuru ikviens apmeklētājs varēs nogaršot bez maksas!

Pasākumu vadīs ventspilnieks un ķirbju sarunvedējs Uldis Grieze.

Nepalaidiet garām šo iespēju izbaudīt rudens svētkus Ventspils tirgū! 


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture