Pirms basketbola spēles sveiks sportistus

1

Otrdien, 8. oktobrī, plkst. 18:50 Olimpiskā centra “Ventspils” basketbola hallē pirms Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas spēles starp Basketbola klubu “Ventspils” un Keila KK (Igaunija) Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1.vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs sveiks sportistus par panākumiem Pasaules čempionātā vieglatlētikā un airēšanā vecmeistariem, Eiropas čempionātā praktiskajā šaušanā un Eiropas čempionātā U-18 vecuma grupā vieglatlētikā.

Ar naudas balvām tiks sveikti:

Brenda Džiliana Apsīte par izcīnīto zelta medaļu Eiropas U-18 čempionātā vieglatlētikā trīssoļlēkšanā (13,18 m).

Treneris Andris Kronbergs par sportistes – Brendas Džilianas Apsītes sagatavošanu Eiropas U-18 čempionātā vieglatlētikā.

Uģis Lasmanis par izcīnīto zelta medaļu Pasaules čempionātā airēšanā vecmeistariem 50+ vecuma grupā pārairu divnieku sacensībās 1000 m distancē, kā arī par sudraba medaļām vieniniekos un  četriniekos 1000 m distancē.

Valdis Cela par izcīnīto zelta medaļu Pasaules čempionātā vieglatlētikā vecmeistariem – 80m barjerskrējienā (15,13 sek.), sudraba medaļām kārtslēkšanā (2,85 m) un desmitcīņā (6670 punkti), kā arī augstlēkšanā (1,42 m) un trīssoļlēkšanā (9,78 m).

Dainis Kūla par izcīnīto bronzas medaļu Pasaules čempionātā vieglatlētikā vecmeistariem šķēpa mešanā (44,34m).

Anija Petrovska par izcīnīto bronzas medaļu Pasaules čempionātā vieglatlētikāvecmeistariem100 metru barjerskrējienā (16,68 sek.).

Trenere Lauma Grīva par sportistes – Anijas Petrovskas sagatavošanu Pasaules čempionātā vieglatlētikā vecmeistariem.

Uldis Jaunsproģis par izcīnīto zelta medaļu Eiropas čempionātā praktiskajā šaušanā PCC (pistoļu kalibra karabīne) kategorijā ar 9 mm karabīni, šaušanas distancēs 50 m un 25 m distancēs (1163/1200 punkti), kā arī par sudraba medaļu PCC komandu kategorijā ar 9 mm karabīni šaušanas distancēs 50 m, 25 m un 7 m distancēs (587/600 punkti).

Apsveicam sportistus ar gūtajiem panākumiem un pateicamies treneriem par ieguldīto darbu!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture