Muzikālā piedzīvojumā ģimenēm kopā ar Nošu Feju varēs iepazīt saksofonu 

1

Sestdien, 26. oktobrī, plkst. 13.00 Ventspils Mūzikas bibliotēka aicina uz izglītojoši izklaidējošu mūzikas stundu pirmsskolas vecuma bērniem “Mūzikas stunda ģimenei”. Nošu Feja kopā ar Renāra Lāča saksofona klases audzēkņiem iepazīstinās ar brīnišķīgo mūzikas instrumentu – saksofonu.

Bērni ne tikai uzzinās, kā tas izskatās un skan, bet arī piedalīsies interaktīvās aktivitātēs un baudīs skaistus priekšnesumus. Saksofons ir mūzikas instruments, kas izskatās kā spoža, izliekta caurule. To spēlē, pūšot gaisu caur iemuti un nospiežot pogas, lai mainītu skaņas. Tas ir ļoti jautrs un īpašs instruments, kuru bieži spēlē koncertos, ansambļos un orķestros.

Saksofona skaņa ir silta un bagātīga. Tā var būt gan maiga un mierīga, gan skaļa un spēcīga. Zemās notis skan dziļi un samtaini, bet augstās – spilgti un priecīgi. Saksofons var atgādināt putnu čivināšanu vai pat vēja šalkoņu, un tā skaņa bieži liek cilvēkiem smaidīt un dejot.

Nāciet kopā ar bērniem izbaudīt muzikālu piedzīvojumu un atklāt saksofona burvību!

Mūzikas stunda notiek reizi mēnesī no septembra līdz aprīlim. Izzinošo nodarbību mērķis ir mācīties klausīties mūziku, iepazīt instrumentus, komponistus un dažādus skaņdarbu stilus. Dalībnieku vecums: 3-6 gadi.

Pasākums ir bez maksas. Dalībai tajā nav jāpiesakās. Pasākumā tiks fotografēts un filmēts. Paldies par atbalstu Ventspils mūzikas vidusskolai un koncertzālei “Latvija”!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture