Ventspils Biznesa atbalsta centrs informē par plašu finanšu atbalsta programmu klāstu uzņēmējiem un biznesa uzsācējiem

1

Ventspils Biznesa atbalsta centrs (BAC) kā nozīmīgs uzņēmējdarbības attīstības veicinātājs turpina savienot uzņēmējus ar būtiskiem resursiem, lai palīdzētu viņiem īstenot savas idejas.

Vēlamies informēt par pieejamajām esošām finanšu atbalsta programmām, kas izstrādātas, lai palīdzētu uzņēmējiem, jaunuzņēmumiem un biznesiem visā reģionā. Šīs iniciatīvas ir vērstas uz inovāciju veicināšanu, ilgtspējīgu attīstību un reģionālās ekonomikas izaugsmi.

Pieejamās finanšu atbalsta programmas:

  1. Sociālās uzņēmējdarbības biznesa ideju konkurss
    Šis konkurss aicina topošos sociālos uzņēmējus iesniegt savas idejas, kas risina aktuālas sociālās problēmas. Pieejamie granti ir no 10 000 līdz 40 000 eiro, lai palīdzētu dalībniekiem īstenot savas idejas.
  2. Jaunuzņēmumu atbalsta programmas
    Programma atbalsta jaunuzņēmumus, kas darbojas viedās specializācijas jomās (RIS3). Tiek piedāvāts līdzfinansējums līdz 45% pētniecības projektu un augsti kvalificētu speciālistu atalgojuma izmaksām.
  3. Inovāciju vaučeru programma
    Šī programma veicina jaunu produktu un tehnoloģiju izstrādi, sadarbojoties ar pētniecības organizācijām. Mazie un vidējie uzņēmumi var saņemt līdz pat 25 000 eiro inovāciju attīstībai ar līdz 85% atbalsta intensitāti.
  4. Trešais projektu konkurss Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmai
    Šī programma veicina sadarbību starp Latvijas un Igaunijas uzņēmumiem, izglītības iestādēm un citām organizācijām, atbalstot projektus, kas risina ilgtspējīgas attīstības jautājumus un veicina uzņēmējdarbību.
  5. Ziemeļkurzemes piekrastes uzņēmējdarbības atbalsta projektu konkurss (EJZAF1 un EJZAF2)
    Atbalsta programma uzņēmējiem, kas darbojas Ziemeļkurzemes piekrastes teritorijā, tostarp Ventspils un Talsu novadā, ar mērķi veicināt piekrastes teritoriju attīstību un uzņēmējdarbības kapacitātes paaugstināšanu.

Lai uzzinātu vairāk par šīm un 6 citām aktuālajām finansējuma programmām, apmeklējiet Ventspils Biznesa atbalsta centra mājaslapu: www.vatp.lv/atbalsts-biznesam.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture