Reemigrācijas projekta ietvaros Ventspils pilsētas pašvaldības darbinieki pilnveidos prasmes komunikācijas jomā

Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļu un Personāla nodaļu 25. un 26. augustā, Kultūras centra mazajā zālē, veiks pašvaldības speciālistu apmācības komunikācijas jomā.

Apmācības vadīs uzņēmums SIA “Triviums apmācība”, kas ir izstrādājis interaktīvu, intensīvu, uz praktiskiem piemēriem un situācijām balstītas mācības un darbnīcu balstītu mācību programmu divu dienu garumā. Projekta rezultātā taps apmeklētāju apkalpošanas vadlīnijas rakstiskā un video formātā, kuras izmantos darbā visi pašvaldības esošie un topošie darbinieki. Mācību process notiks, īpaši akcentējot komunikāciju ar reemigrantiem. Apmācības pastarpināti ir veids kā sasniegt pilsētas attīstības programmā definēto virsmērķi – iedzīvotāju skaita saglabāšana pilsētā.

Pasākums reemigrācijas sekmēšanai tiek organizēts par Kurzemes plānošanas reģiona un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas rīkotā konkursa “Reemigrācijas sekmēšanas pakalpojumi pašvaldībās” līdzekļiem un notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda iniciatīvas “Pilsētu inovatīvās darbības” Projekta “Eiropas nākamās paaudzes mazās pilsētas” Nr. UIA03-250 ietvaros.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture