Kurzemes Televīzijas sižets par jaunā daudzfunkcionālā centra Gāliņciemā izveidi

08.06.2020.

Ventspils bibliotēka aicina noskatīties Kurzemes televīzijas sagatavoto sižetu par daudzfunkcionālā pakalpojuma centra izveidi Gāliņciemā.

Video skaties šeit.

Jau ziņots, ka būvdarbu līgumu ar iepriekš izsludinātā iepirkumā par uzvarētāju atzīto pretendentu bija plānots noslēgt līdz š.g. 5. martam, bet pretendents no savām tiesībām atteicās, kā rezultātā š.g. 6. aprīlī tika izsludināts atkārtots konkurss, kura ietvaros 21. maijā Iepirkumu komisija pieņemtā lēmumu par uzvarētāja noteikšanu.

Darbus veiks ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējuma atbalstu projekta “Daudzfunkcionālā pakalpojumu centra izveide Gāliņciemā” ietvaros.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir 2 851 509,43 EUR, tai skaitā, attiecināmās izmaksas ir 2 806 193,00 EUR. Plānotais Eiropas Reģionālās attīstības fonda  līdzfinansējums ir 2 385 264,05 EUR jeb 85 % no attiecināmajām izmaksām, valsts budžeta dotācija ir 84 185,79 EUR jeb 3 % no attiecināmajām izmaksām un Ventspils pilsētas pašvaldības finansējums ir 336 743,16 EUR jeb 12 % no attiecināmajām izmaksām.

Projektu plānots pabeigt līdz 2022. gada 30. decembrim.

Projekta Nr.5.5.1.0/19/I/001

Jaunajā ēkā būs modernas, plašas telpas bibliotēkai. Šeit tiks piedāvātas arī izstādes un koncerti, tikšanās, interešu klubi, kā arī jauni pakalpojumi, kas saistīti ar tradicionālā dzīvesveida un savdabības saglabāšanu tādās jomās kā ventiņu valoda un folklora, seno arodu prasmes, literatūra un rakstniecība, kultūras un dabas mantojuma apzināšana un saglabāšana.

Šobrīd Gāliņciema bibliotēkā arī ir pieejams daudzveidīgs grāmatu un periodisko izdevumu klāsts, aicinām izmantot arī citu Ventspils bibliotēkas struktūrvienību piedāvātos pakalpojumus un pasākumus. Sekojiet līdzi Ventpils pilsētas un  bibliotēkas tīmekļa vietnēs publicētajai informācijai http://biblioteka.ventspils.lv

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture