Noslēgušies M. Kurzemes ielas būvdarbi

05.08.2019.

Noslēgušies būvdarbi Mazā Kurzemes ielā izbūvējot jaunu asfaltbetona segums 624 m garumā, līdz ar to, satiksmei pilnībā ir atvērts satiksmes rotācijas aplis, savienojumā ar Kurzemes ielu. Rotācijas aplis izbūvēts paredzot speciālu caurbraucamo joslu, kura tiek atvērta reizēs, kad tiek pārvietotas lielgabarīta kravas, kas Ventspils pilsētā nav retums!

Mazās Kurzemes ielas posmā uzstādīta arī meteoroloģiskā stacija, kas blakus esošā displejā norāda gaisa un seguma temperatūru. Līdzīgi kā citas Ventspils pilsētā esošās meteoroloģiskās stacijas Kurzemes ielā un Zvaigžņu ielā ir pieejamas attālināti segumu uzturētājiem, līdz ar to, savlaicīgi iespējams konstatēt seguma apledojumu un veikt atbilstošus uzturēšanas darbus.

Mazās Kurzemes ielas pārbūves būvdarbus veic SIA “CTB” un to objekta būvuzraugs SIA “pro CAD”. Projektam tika piesaistīts Kohēzijas fonda, valsts budžeta dotācijas un Ventspils pilsētas pašvaldības līdzfinansējums.

Projektam apstiprinātās kopējās attiecināmās izmaksas ir 6 328 205 EUR, tai skaitā ES Kohēzijas fonda finansējums – 5 046 111 EUR, valsts budžeta dotācija – 1 86 846 EUR, savukārt Ventspils pilsētas pašvaldības līdzfinansējums – 1 092 248 EUR apmērā.

Darbi tika īstenoti projekta “Alternatīva tranzītmaršruta izveide TEN-T tīklam Ventspilī” Nr. 6.1.4.2/17/I/003 ietvaros.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture