Speciālistu piesaistes projekts sniedz ieguldījumu pašvaldības kapacitātes stiprināšanā

Kā jau iepriekš ir izskanējis, Eiropas Sociālā fonda projekta „Ventspils pilsētas pašvaldības administratīvās kapacitātes stiprināšana” ietvaros Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļā 2010. gada septembrī darbu konkursa kārtībā uzsāka ekonomikas statistiķis – Ivars Ozols.

Ventspils pilsētas domes Ekonomikas nodaļas vadītājs L. Strujevičs uzver, ka:

Speciālista piesaiste palīdz operatīvāk izanalizēt dažādus Latvijas Republikas un Eiropas Savienības normatīvo aktus, un izvērtēt to atbilstību Ventspils pilsētas attīstības plānošanas dokumentos uzstādītajiem Ventspils pilsētas attīstības mērķiem.

Ivars apkopo un apstrādā statistiskos datus par Ventspils pilsētu un Latvijas Republiku, izmantojot Latvijas Centrālās statistikas pārvaldes datus, citu valsts un pašvaldības iestāžu pieejamo informāciju. Sniedz statistisko informāciju pašvaldības struktūrvienībām. Tāpat līdzdarbojas arī prezentāciju materiālu un informācijas gatavošanā par Ventspils pilsētas pašvaldībai aktuālām tēmām.”

Atgādinām, ka projekta mērķis ir paaugstināt un stiprināt Ventspils pilsētas pašvaldības administratīvo kapacitāti, sekmējot efektīvu publiskās pārvaldības veidošanu. Kā rezultātā, izvērtējot prioritārās jomas, Projekta ietvaros 2010. gada septembra un oktobra mēnešos darbam Arhitektūras un pilsētbūvniecības nodaļā, Ekonomikas nodaļā un Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldē tika piesaistīti trīs speciālisti. Tāpat jāmin, ka ar uzraugošās institūcijas atbalstu, Projekta ietvaros noslēgto darba līgumu rezultātā izveidojošos ekonomiju plānots novirzīt ekonomikas statistiķa atalgojuma segšanai, pagarinot darba tiesiskās attiecības par četriem mēnešiem.

Kopējas projekta izmaksas ir 100 % Eiropas Sociālā fonda finansējums, kas veido 27 491 LVL.

Projekta īstenošanas periods: 2010. gada septembris – 2012. gada jūlijs.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture