Izstrādās informatīvu prezentācijas materiālu par Ventspils pilsētu un novadu video formātā

27. oktobrī, Ventspils pilsētas dome iesniedza projekta „Kapacitātes paaugstināšana fondu apguvei, III kārta” iesniegumu Sabiedrības integrācijas fonda organizētajā atklātajā projektu iesniegumu atlasē 1.5.2.2.3. apakšaktivitātes „Atbalsts pašvaldībām kapacitātes stiprināšanā Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finanšu palīdzības līdzfinansēto projektu un pasākumu īstenošanai” ietvaros.

Projekta mērķis ir paaugstināt Ventspils pilsētas pašvaldības un Ventspils novada pašvaldības darbinieku kapacitāti efektīvu un mūsdienīgu prezentāciju veidošanā, lai veicinātu iedzīvotāju, komersantu, nevalstisko organizāciju un citu sabiedrības locekļu informētību par esošo Eiropas Savienības fondu un citu ārvalstu finanšu instrumentu projektu īstenošanu, vienlaikus veicinot turpmāko sadarbību papildu finansējuma piesaistē jaunu investīciju projektu īstenošanai.

Projekta ietvaros paredzēts izstrādāt informatīvu prezentāciju materiālu par Ventspils pilsētu un novadu video formātā, kas kalpos kā atbalsta instruments pašvaldību un to struktūrvienību pārstāvjiem, lai prezentētu pilsētu jaunu sadarbības partneru un investoru piesaistei, turklāt ikvienam interesentam tas būs brīvi pieejams Ventspils pilsētas un Ventspils novada mājas lapās.

Projekta izmaksas plānotas 20 000 LVL apmērā, piesaistot 100 % Eiropas Sociālā fonda finansējumu.

Projekta atbalsta gadījumā, to plānots īstenotno 2012. gada aprīļa līdz 2013. gada februārim.

(Publicēts 28.10.2011.)

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture