No 12. septembra reģionālo autobusu maršrutā Ventspils – Liepene izmaiņas pieturu sarakstā

1

Ņemot vērā pasažieru ierosinājumu, no 12. septembra maršrutā nr. 5203 Ventspils-Liepene plānotas izmaiņas pieturu sarakstos. Uzmanība izmaiņām jāpievērš pasažieriem, kuri izmanto pieturas “Pārventa”, “Viesnīca “Vilnis”” un “Ūdeka”.

Reģionālas nozīmes maršrutā Nr.5203 Ventspils – Liepene turpmāk no kustības saraksta tiek izņemta pietura „Pārventa” un tās vietā iekļauta pietura „Viesnīca ”Vilnis””, bet pietura „Ūdeka” tiek iekļauta pilnīgi no jauna. Līdz ar to maršruta reisos plkst. 10.00 un plkst. 17.00 no Ventspils autoostas un reisos plkst. 10.45 un plkst. 17.45 no Liepenes, kas kursē pirmdienās, otrdienās, ceturtdienās un sestdienās, turpmāk autobusi pieturēs pieturās “Viesnīca “Vilnis”” un “Ūdeka”, bet vairs neapstāsies pieturā “Pārventa”.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina PSIA “Ventspils reiss”. Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Kurzemes plānošanas reģionu un Ventspils valstspilsētas pašvaldību.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, jo statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot direkcijas kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621 (automātiskais atbildētājs).


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture