Slimnīcas speciālistu veikumu novērtē pilsētas un valsts mērogā

1

Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca augstu vērtē savus speciālistus, kuri ikdienas darbā pašaizliedzīgi gādā par pacientu veselību, tostarp pilnveidojot slimnīcas darbu veselības aprūpē kopumā. Slimnīca lepojas, ka profesionālo mediķu darbs tiek pamanīts un novērtēts arī plašākā mērogā.

Ceturtdien, 29. septembrī, Kurzemes Rehabilitācijas centra atklāšanas laikā vairāki slimnīcas speciālisti tika īpaši izcelti, saņemot atzinības un pateicības rakstus no Ventspils valstspilsētas pašvaldības un Veselības ministrijas.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības atzinības rakstus saņēma

  • Ventspils slimnīcas anestezioloģe – reanimatoloģe Baiba Rauhvargere par personisku ieguldījumu un kompetenci pacientu ārstēšanā un anestezioloģijā, kā arī ieviešot jaunas metodes ārstniecības procesā.
  • Ventspils slimnīcas traumatologs Māris Zirnis par augstu profesionalitāti, iejūtību un personisko ieguldījumu slimnīcas pakalpojumu attīstībā.
  • Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centra vadītājs, traumatologs-ortopēds Jānis Osītis par iniciatīvu, augstu profesionalitāti un ieguldījumu reģiona veselības aprūpes pakalpojumu pilnveidē, attīstot mugurkaulāja saslimšanu ārstēšanu Ventspilī.

Latvijas Republikas Veselības ministrijas pateicības vēstules saņēma:

  • Ventspils slimnīcas galvenā medicīnas māsa Lilita Grīnpauka par nesavtīgu atdevi un augstu profesionalitāti, veicot galvenās māsas pienākumus, kā arī ieguldījumu māsu un māsu palīgu apmācības nodrošināšanā.
  • Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centra vadītājs, traumatologs-ortopēds Jānis Osītis par profesionālu un godprātīgu darbu veselības nozarē.
  • Ventspils slimnīcas neiroķirurgs Raimonds Mikijanskis par profesionālu un godprātīgu darbu veselības nozarē.

0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture