Ventspils Augstskolas Mūžizglītības centrs skolotājiem piedāvā bezmaksas seminārus

1

Mūžizglītības centrs 2022. gada rudenī, svinot Ventspils Augstskolas 25. dzimšanas dienu un vēloties sniegt atbalstu pedagogiem Skola2030 mācību satura ietvaros, piedāvā klātienē bez maksas apmeklēt vairākus seminārus.

Pirmais seminārs sniegs ieskatu pētnieciskajās prasmēs, kā ietvaros plānots apskatīt pētījuma galvenos posmus, biežāk izmantotās metodes, pētījuma vadīšanas aspektus.  Seminārs notiks 2022. gada 6. oktobrī un to vadīs Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes docente Dr. sc. administr. Liene Resele. L. Resele ieguvusi zinātnes doktora grādu vadībzinātnes nozarē uzņēmējdarbības vadības apakšnozarē un pašlaik docē studiju kursus “Pētījuma metodes” latviešu un angļu valodā bakalaura un maģistra līmeņa studentiem, kā arī studiju kursus “Statistika” un “Stratēģiskā vadīšana”. Docētajai ir ilgstoša pieredze dažādu projektu un pētījumu vadīšanā un īstenošanā.

Otrais seminārs paredzēts tādai programmēšanas tēmai, kā versiju kontrole un sniegs atbildi uz jautājumu, kas tā ir un kā tā var palīdzēt ikdienā. Seminārs notiks 2022. gada 2. novembrī un to vadīs Karina Šķirmante, Ventspils Augstskolas lektore un Ventspils Starptautiskā Radioastronomijas Centra pētniece. Lektorei ir pieredze informāciju sistēmu izstrādē, kā arī viņa pasniedz vairākus studiju kursus, kuri ir saistīti ar programmēšanu un programmatūras izstrādi.

Trešais seminārs būs veltīts elektromagnētisma un viļņu optikas pamatideju pielietojumu piemēriem mūsdienu plazmu fizikas un astrofizikas pētījumos. Seminārs notiks 2022. gada 23. novembrī un to docēs Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes docents Artūrs Vrubļevskis, kurš lasa arī fizikas ievadkursu lekcijas augstskolas studentiem. A.Vrubļevskis doktora grādu ir ieguvis, veicot plazmu fizikas pētījumus laboratorijā, bet tagad līdzīgas parādības pēta uz Saules, strādājot par vadošo pētnieku Ventspils Starptautiskajā radioastronomijas centrā.

Vairāk informācijas par semināriem atrodama Ventspils Augstskolas mājas lapā ŠEIT. Jautājumu gadījumā lūdzam rakstīt uz e-pastu [email protected].


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture