Profesionālās izglītības iestāžu pašpārvalžu forums “Līderība. Radošums. Izaicinājumi.”

1

Ventspils Tehnikums organizē unikālu divu dienu pasākumu – profesionālās izglītības iestāžu pašpārvalžu forums “Līderība. Radošums. Izaicinājumi.”, kas norisināsies 2022. gada 24. un 25. oktobrī. Foruma mērķis ir sekmēt jauniešu aktīvu iesaisti pilsoniskās sabiedrības veidošanā, vēlmi sadarboties kopīgu mērķu īstenošanā un veidot profesionālās izglītības iestāžu izglītojamo pašpārvalžu sadarbības platformu – Jauniešu domi.

Foruma laikā profesionālu un zinošu izaugsmes vadītāju mudināti vairāk kā 130 jaunieši no 15 izglītības iestādēm četrās radošajās sesijās mācīsies strādāt kopā, izvirzīt mērķus un meklēs ceļus to sasniegšanai. Papildu radošajām darba sesijām jauniešiem no visas Latvijas būs iespēja apmeklēt zinātnes un inovāciju centru “Vizium” un koncertzāli “Latvija”, kā arī iepazīties ar Ventspils pilsētu.

Jauniešus pavadošajiem pedagogiem ir paredzēta cita programma – profesionālās pilnveides kursi mūsdienu tehnoloģiju izmantošanā, ko rīko Ventspils Tehnikuma Metodiskais centrs. Pedagogiem būs iespēja apmeklēt Nākotnes klasi un Ventspils dizaina darbnīcas RADE tehnoloģiju telpas.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture