Slimnīcas Talsu filiāles laboratorijā paraugu testēšanu veic uz vietas

1

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiālē darbojas mūsdienīga laboratorija, kas atšķirībā no citām novadā esošajām laboratorijām – paraugu testēšanu veic uz vietas, nodrošinot operatīvu materiāla pārbaudi un līdz ar to arī ātrāku rezultātu saņemšanu. Laboratorijā veic klīniskās, bioķīmiskās, imunohematoloģiskās un seroloģiskās analīzes.

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Talsu filiāles Laboratorijā, Stendes ielā 1, analīzes var nodot darba dienās no plkst. 7.30 līdz 15.30. Rezultātus pacienti saņem analīžu nodošanas dienā, savukārt, ja speciālists pacientu nosūtījis uz steidzamu analīžu veikšanu jeb CITO analīzēm, tad rezultāti pieejami jau stundas laikā.

Uz laboratoriskajiem izmeklējumiem pacientu parasti nosūta ģimenes ārsts vai cits speciālists, tomēr izmeklējumus par maksu var veikt arī bez ārsta nosūtījuma. Neatkarīgi no tā, kurā ārstniecības iestādē ģimenes ārsts ir norādījis nosūtījumu analīžu veikšanai, analīzes iespējams nodot sev izdevīgā vietā – arī slimnīcas filiālē Talsos.

Slimnīca sadarbojas ar visām lielākajām apdrošināšanas kompānijām Latvijā. Līdz ar to, ja apdrošināšanas kompānijai ir līgumattiecības ar Ziemeļkurzemes reģionālo slimnīcu, tad, uzrādot polisi, veselības aprūpes pakalpojuma maksa tiek segta apdrošināšanas kompānijas noteiktajā apjomā un kārtībā. Par kārtību pakalpojumu maksas segšanai, tai skaitā par speciālista nosūtījuma nepieciešamību, aicinām sazināties ar Jūsu apdrošināšanas kompāniju.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture