Skola

Jautājums uzdots: Skola 06. novembris

4.vidusskola cik pārbaudes darbi nedēļa var būt skolniekam ? Šobrīd e-klase ir jau rakstīti , ka nākošnedēļ bērnam ir trīs pārbaudes darbi!


5 comments

  1. Ventspils Izglītības pārvalde

    Ventspils Izglītības pārvalde, 07. novembris 2022 - 17:01

    Labdien! Saskaņā ar Ventspils 4. vidusskolas skolēnu mācību sasniegumu vērtēšanas kārtības 12. un 13. punktu, ir noteikts noslēguma pārbaudes darbu skaits dienā (1 vai 2 pārbaudes darbi dienā atkarībā no klašu grupas).
    Skolā noslēguma zināšanu un prasmju pārbaudes darbi tiek plānoti un publicēti skolēnu e-dienasgrāmatā savlaicīgi, ne vēlāk kā līdz iepriekšējās nedēļas piektdienai par nākamo nedēļu. Zināšanu un prasmju pārbaudes darbi ir pilnvērtīga mācību procesa sastāvdaļa un tiek īstenoti atbilstošā izglītības posmā, saskaņā ar valstī noteiktiem standartiem.

  2. Mamma

    Mamma, 07. novembris 2022 - 16:03

    Klau, ej uz citu skolu un nemaisi gaisu. Ļauj bērnam mācīties. Man tāda sajūta, ka mums te klasē ir viens cilvēks, kurš nav sapratis, ko nozīmē mācīties. Ej taču prom uz tādu skolu, kur nav jāmācās.

  3. mamma

    mamma, 07. novembris 2022 - 15:10

    ierobežojums ir tikai uz to, cik pārbaudes darbu var būt dienā – tur šķiet lielie patstāvīgie darbi var būt viens dienā, tad sanāk, ka nedēļā 5 mierīgi.

    1. Zita

      Atbilde: mamma

      Zita, 11. novembris 2022 - 17:31

      Nevajag jaukt pārbaudes darbu ar formatīvās vērtēšanas darbu, kuru vērtē % vai STAP vai i/ni. Šie darbi var būt kaut vai katrā stundā katru dienu. Pārbaudes darbs ir darbs, kas ir temata noslēguma darbs, vai tā daļās darbs, kuru vērtē ar ballēm (1-10) Šo ļoti daudzi vecāki un skolēni nesaprot tapēc ir tāda cepšanās

  4. SKOLAI

    SKOLAI, 07. novembris 2022 - 01:39

    Jums laikam darīt nav ko? Bija vecāku diena, varējāt piecelt savu pakaļu no dīvāna un aiziet uz skolu un pajautāt skolas direktorei. Bet nē sēž internetā un bļaustās. Un kas notiks tam bērnam ja uzrakstīs trīs pārbaudes darbus nedēļā, gabals nokritīs?

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus saistītus ar dzīvi Ventspilī un mēs noteikti radīsim iespēju atbildēt.

Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture