Ventspils vīriešu frisbija komanda izcīna 1.vietu turnīrā “Rīgas Rudens”

1

Aizvadītajā nedēļas nogalē Ogrē notika starptautisks frisbija  turnīrs “Rīgas Rudens”, kurā piedalījās divpadsmit vīriešu un piecas sieviešu komandas no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Starp sacensību dalībniekiem bija arī Ventspils frisbija vīriešu komanda, kura izcīnīja 1. vietu.

Ventspils komanda spēlēja E grupā kopā ar Vorai (Lietuva), Estonian Boys (Igaunija) un LAT OPEN 1 komandām. Grupu spēlēs mūsu komanda izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja divus zaudējumus, kas deva iespēju spēlēt ceturtdaļfinālā. Ceturtdaļfinālā mūsu komanda tikās ar Valmieras komandu, kuru uzvarēja ar rezultātu 11:4. Pusfinālā ventspilniekiem bija jāspēlē ar Estonian Boys komandu no Igaunijas, kura tika uzvarēta ar rezultātu 9:8, bet finālspēlē Ventspils komanda uzvarēja Vorai komandu no Lietuvas ar rezultātu 13:12.

Ventspils frisbija kluba komandā spēlēja: Mārcis Skudra, Ģirts Zaķis, Kristaps Veckāgans, Ričards Racins, Edgars Būdiņš, Nauris Jasukēvičš, Māris Lukševics, Elvis Zeltiņš, Andrejs Krauze un Jēkabs Eglītis.

Apsveicam Ventspils frisbija klubu ar gūto panākumu un novēlam veiksmi turpmākajās spēlēs!


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture