Dome sveic J.Macpanu Mūzikas vidusskolas direktora amatā

1

Ceturtdien, 15. decembrī, Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes sēdes laikā domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš sveica Jēkabu Macpanu ar stāšanos Profesionālās izglītības kompetences centrs “Ventspils Mūzikas vidusskola” direktora amatā. J. Macpans darba pienākumus uzsāka pildīt no 12. decembra. Līdz šim J.Macpans strādājis par Mūzikas vidusskolas direktora vietnieku radošajā darbā, kā arī ir praktizējošs mūziķis.

Macpans kopš 2016. gada bijis PIKC VMV direktora vietnieks radošajā darbā, kā arī divus gadus strādājis par skolotāju Ventspils Centra sākumskolā. Viņš ir arī PIKC VMV profesionālās ievirzes izglītības programmas un profesionālās vidējās izglītības programmas absolvents.

Jēkabs Macpans absolvējis Ventspils Augstskolu, iegūstot profesionālā bakalaura grādu tulkošanā un tulka kvalifikāciju. Šobrīd viņš apgūst papildu zināšanas un prasmes Ventspils Augstskolas maģistra studiju programmā ”Uzņēmējdarbības vadība”.

Konkurss uz PIKC VMV direktora amatu tika izsludināts, KM saņemot līdzšinējā izglītības iestādes direktora Andra Grigaļa, kurš mācību iestādē strādāja kopš 1981. gada, iesniegumu par darba attiecību izbeigšanu pēc paša vēlēšanās.


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture